Felicia Cardell

1 MÅNADSKONTROLL

När Lykke föddes var det hennes högra hand som kom ut först tillsammans med huvudet. Den handen har legat under hennes haka i magen(som man kan se på bilden) och den har gjort så att hon är ”tunnare” på den sidan av ansiktet.

Här kan man se hur vriden Lykkes högra fot är. Hennes fötter har legat nästan tvistande runt varandra i magen. Som yin och yang!

Hennes fot ser normal ut nu:)

Här har vi Adelies högra fot som också var vriden och sne när hon föddes. Hennes fot var mycket värre än Lykkes, men nu ser fötterna bra ut. Hon är lite plattfot på den högra foten och går lite inåt så vi ska gå och kolla upp det. Hon kanske behöver inlägg i skon.

Har har vi snesnoken;) Har ingen bra bild på Lykkes näsa när hon föddes. Den var inte lika sne och näsan blev dessutom rak efter bara nån dag. Men Adelies näsa var sne ett bra tag efter förlossningen, men nu är den spikrak:) Hihi



HEJ!


Hoppas att ni mår bra?


Igår var vi med Lykke på BVC för en 1 månadskontroll. Och jag måste bara börja med att säga att jag insåg efter att vi var där att jag tog ut Lykkes 1 månads dag i förskott:) Jag skrev ett inlägg den 18/2 att hon blev 1 månad, men det blev hon ju den 21/2:) Haha! Jag räknade att det var 4 veckor sedan hon föddes och då tänkte jag att hon hade blivit 1 månad den 18. Jag är snart 26 år och vet tydligen inte hur lång en månad är;) Haha!

I alla fall..

Vi fick träffa läkaren denna gången för att Lykke fick några anmärkningar när hon föddes. Båda mina tjejer har haft det trångt i min mage och har behövt en uppföljning hos läkare. Dom har båda fötts med en ”tunnare” sida i ansiktet,sne näsa, ett litet och ett stort öga och sne fot. Adelie såg mycket värre ut när hon föddes och hon fick inga komplikationer så vi är inte oroliga.

Lykke blev undersökt och fick godkänt på foten och näsan:) Dom är raka nu, men däremot tyckte hon att hon fortfarande var tunnare på ena sidan av ansiktet. Eller ”skev” som läkaren sa! Hon var dessutom stel i sina höfter och hade svårt att böja benen åt sidan. Ingeting som är allvarligt, men vi ska träffa läkaren igen i April.

Lykke fick även beröm för att vara så pigg och ”me” med blicken. Hon log och ”pratade” med läkaren och det tyckte hon var väldigt bra för att bara vara 1 månad. (stolt mamma;) Hon fick även ett stort plus på viktuppgången som har stigit som ett spjut upp på kurvan! Håll i er nu….

Min lilla tjej har på 2 veckor gått från att väga 3945 till 4685!:) Haha! Jag har visst fått gräddmjölk i brösten.;) Jag tyckte väl att hon kändes lite tyngre.

Konstigt nog kan hon fortfarande ha storlek 50, men det beror nog på att hon inte har blivit så mycket längre. 53 cm:)


KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amelia Marie

    Experience the thrill of spinning decisions with the Random Name Wheel – a digital delight for turning choices into a game. Ideal for teachers, event coordinators, or anyone looking to add an element of fun to decision-making. Give it a spin and let the randomness unfold!

  2. albiemaire

    Free Group ecards are like a collective high-five of good wishes, where every contributor adds a touch of togetherness. They’re more than just cards; they’re expressions of shared positivity, turning moments into a jubilant celebration of shared memories and connection.

  3. Amelia Marie

    free ecards are like surprise guests in the virtual celebration, bringing well-wishes and a good dose of warmth. They’re not just digital notes; they’re collaborative expressions, turning occasions into a shared memory of joy and heartfelt connection.

  4. Sympathy card

    condolences card resemble a tapestry woven with threads of love and friendship, adorned with heartfelt messages and cherished memories. They encapsulate the essence of unity and camaraderie, serving as a reminder of the meaningful bonds we have forged with one another.

stats