Felicia Cardell

1 VECKA GAMMAL IDAG

felicia cardell

När vi var och gjorde PKU-provet ramlade navelsträngen av så idag firade vi hennes 7 dagar i våra liv med ett härligt bad:) Gillade hon det? Nja sådär;) Hihi!

HEJ!

Idag har vår lilla Lykke funnits en hel vecka i våra liv.:) Tiden går verkligen fort och jag kan inte fatta att det var 7 dagar sedan som jag åkte in till förlossningen. Det känns som att det var igår!

Allt går bra här hemma. Nu verkar det som att mjölken i brösten har börjat ställa in sig till rätt mängd. Brösten är inte lika stenhårda och dom gör inte lika ont. Det enda som är jobbigt är att jag har ömma bröstvårtor. Eftersom jag har haft så hårda bröst ett tag så har Lykke haft problem med att få rätt grepp om bröstet. Det har slutat med att hon har nafsat på vårtan och gjort den öm. Men jag smörjer med min bröstvårtssalva och hoppas på att vårtan ska må bättre snart;) 

Idag har jag mått betydligt mycket bättre än igår. Jag har dock fått tillbaka febern nu under kvällen, men under hela dagen har jag mått toppen.:) Har kunnat leka med min stora tjej. Vi har gjort hemmagjord play-doh och bara myst hon och jag:) Som jag har längtat efter det

Nu har resten av familjen gått och lagt sig. Bara jag och lillan som är vakna. Vi sover i vardagsrummet hon och jag. Vi är ju vakna ganska mycket om nätterna så då är det skönt att kunna sätta på tvn när fröken inte vill somna om eller när jag inte kan somna om;) Vi har en bred soffa så jag sover värdigt bra i den. Och Lykke har sin moseskorg som hon sussar skönt i:)

God Natt fina ni!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats