Felicia Cardell

2 MÅNADER! (måndag 21/3)

Gullungen min<3 (med lite kladd under ögat;)



Hej på er!

Nu har vår lilla tjej blivit 2 månader. Tiden har verkligen gått fort och Lykke har hunnat gå från en gnällig bebis till en mindre gnällig bebis på bara 1 vecka:) Nu har hon blivit tillräckligt gammal för att kunna bli road av våra knäppa miner och superglad röster:) Hon ger oss massor av leenden och nu kan hon äntligen ligga för sig själv en stund i babysittern eller i babygymmet utan att grina.( då pratar vi om 10 min;)Så kul och så skönt att hon äntligen har börjat bli lite mer nöjd:) Man får lite mer gjort här hemma och man känner sig lite mer utvilad.

Ja va har hänt den senaste månaden med Lykkes utveckling…

Hon har börjat att plana ut nu i viktuppgången och håller sig till en mer normal viktuppgång.(vi ska väga henne igen om 1 vecka;) Hon ligger normal på längdkurvan och huvudet likaså;)

Hon äter fortfarande bara bröstmjölk och det funkar toppen.

Hon kan inte ha storlek 50 i kläderna längre utan nu är det 56 och 62 som gäller.

I blöjor har hon storlek 2, men vi kommer nog att behöva börja med storlek 3 nästa vecka.

Lykke har börjat att sova bättre på nätterna och vaknar var tredje timme och vill äta. Direkt efter maten somnar hon oftast om av sig själv och kan gärna sova till klockan 9 varje morgon(lyx!)

Men nu kommer hon väl bara för det att börja sova sämre och blir en gnällig bebis igen. Det brukar ju vara så när man berättar hur bra allt är eller hur bra allt har blivit. Haha!

Hon vill gärna sitta upp och om hon ligger ner försöker hon själv att lyfta nacken.

Hon ligger på magen och kan hålla upp sitt huvud ganska länge.

Hon är stark och vill gärna stå upp i våra knän. Hon tror nämligen att hon är äldre än vad hon är.

Hon är bestämd.

Hon ler och småpratar med oss så att det bubblar saliv ut ur den lilla gulliga munnen<3

Men som sagt, hon har verkligen blivit mer nöjd och hon har börjat att bli en liten tjej nu och inte en liten bebis. Hon har börjat att få sitt eget utseende och en egen personlighet. Hon är inte alls lika lik sin syster längre. Vi brukar kolla på foton och filmer från när Adelie var en bebis och det finns ganska många olikheter. Både utseendet och humöret. Man ser att dom är syskonlika, men Lykke är en kopia av mig när jag var liten. Hon har dock humöret som sin moster Mickis hade när hon var bebis;). Adelie var mer en blandning av mig och Kristoffer som bebis och hade humöret som sin mamma;) Lugn och snäll. HIHI!

Ska bli kul att se vad hon blir för en liten tjej när hon blir äldre:)<3

Just nu sitter jag och Lykke hemma och väntar på att kunna åka till Sundsvall. Vi ska dit över påsken och jag läääängtar! Hela min släkt på mammas sida bor där och det var ett tag sedan som vi hälsade på. Dom har inte ens träffat Lykke:) Men det ska ju alltid dyka upp nått när man ska iväg. Kristoffer är på närakuten med Adelie och ska kolla upp några prickar som hon har fått på bröstet. Det är inte vattkoppor för det har hon haft. Vi vet inte vad det kan vara så det är lika bra att kolla upp det innan man ska åka i väg och träffa hela stora släkten. Man vill ju inte ta med sig något som kan smitta:( Jag hoppas verkligen att det inte är något allvarligt! Vill så gärna åka. Skulle bli så ledsen över att behöva stanna hemma i Påsk.

Håll tummarna nu över att det inte är nått. Jag återkommer med en uppdatering snart;)….Från bilen hoppas jag!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elvedina

    Felicia du är så fin och rolig person gillar verkligen att läsa din blogg? och dina små flickor är så söta?? många kramar till er??

  2. Elvedina

    Felicia du är så fin och rolig person gillar verkligen att läsa din blogg? och dina små flickor är så söta?? många kramar till er??

stats