Felicia Cardell

VACKRA GRAVIDBILDER

Ett minne för livet<3

Vi har sån tur som har en super fotograf i familjen:) Min bonuspappa älskar att fota och han är så duktig. Kommer aldrig att behöva gå till en ”riktig” fotograf för han är fasiken bättre än vissa proffs.;)

För ett tag sedan fotade vi magen och jag är så nöjd med bilderna. Jag kände mig så vacker under fotograferingen och bilderna blev precis som jag hade tänkt mig:)

Tack ännu en gång<3


Hej Lördag!

Vad gör ni denna Lördagskväll?:) Här hemma myser vi ordentligt och är glada över att pappa Kristoffer är hemma(första Lördagen på 7 vekor:) Vi har ätit pizza till middag(pappa Krisse fick välja;)och nu trycker vi i oss chips och godis. Men jag känner att det inte får plats lika mycket i magen längre(får knappt i mig något utan att känna mig spyfärdig:O Ska övergå till The istället. Det är något jag måste ha varje kväll. Så gott och så mysigt!

Imorgon är det redan andra advent:) Jag är i vecka 35 och det ska jag fira med att gå upp tidigt innan dom andra vaknar och baka lussebullar;) Älskar doften av nybakat på morgonen. För vem vill inte ha en lussebulle till frukost en adventsmorgon;)

Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon.


KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats