Felicia Cardell

ANNANDAGEN

mammablogg felicia 1

felicia cardell 3

mammablogg felicia c

felicia cardell bloggen

Irish coffee- Mums! (men självklart inget för mig;)

blogg felicia cardell 3

vendela cardell

Vackra lillasyster

felicia blogg

Bonuspappa & Mamma

drink felicia cardell

Julig annandagsdrink till dom som inte var gravida;) 

cardell felicia blogg

adelie cardell

En liten missnöjd Maja-gräddnos

magen 38

Magen vecka 38. Nu är jag STOR!;)

God fortsättning!

Nu är vi hemma igen efter att ha firat Jul hemma hos min mamma i 4 dagar:) Så tråkigt nu när Julen är över. Vi har ju haft det så mysigt:) Älskar att sova länge på morgonen. Mysa omkring i pyjamasen till klockan ett och äta godis hela tiden. Vill dra tillbaka tiden så att det blir Dan före dopparedan igen. Eller så kan man ju alltid börja räkna ner till nästa Jul:)

Igår var det vår sista Julkväll tillsammans och det firade vi ordentligt med god mat och dryck. Sällskapsspel och mycket musik:) Det blev lite party tillslut. Haha! Vi satt uppe ett tag och pratade om allt, men när klockan hade passerat midnatt sa min kropp emot och då var det bara att gå och lägga sig. Nu blir smärtan värre och värre för varje dag. Är sååå redo att föda nu. Eller kanske inte;) Jag längtar till förlossningen, men samtidigt är jag rädd och nervös. Jag kommer ju ihåg att det gjorde ont, men hur ont det gjorde har jag förträngt. Det känns i alla fall som att det kan ske närsom helst nu. Jag borde ju inte gå över tiden tycker man, men jag skulle inte bli förvånad om jag skulle behöva bli igångsatt. Varför inte toppa en jobbig och smärtsam graviditet med det;) 

Nä nu ska jag tänka positivt:) Så länge hon kommer ut och är frisk så spelar det ingen roll om hon kommer innan BF eller efter.

Nu blir det Te och en sista kväll med onyttigheter ( chokladglass;)

KRAM

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats