Felicia Cardell

DAN FÖRE DOPPAREDAN

 

 

felicia cardell inredning

felicia cardell inredning

felicia cardell mammablogg 

Mysig morgon hemma hos oss idag:) Alla blommor har slagit ut precis lagom till Jul så att det doftar underbart i varje rum. Kommer nog att ta med mig snittamaryllisen till min mamma. Känns fel att lämna en sån vacker bukett ensam under hela helgen:)

felicia cardell mammablogg

 Min lilla Skatt<3 fullt=”” focus=”” på=”” tvn=”” och=””>

felicia cardell mammablogg

God morgon!

Hoppas att ni mår bra?

Här hemma är Julstämningen på topp:) Idag ska det bakas bröd och havrekex. I eftermiddag åker vi upp till min mamma och förbereder resten av julmaten hemma hos henne. Kristoffer ska laga köttbullar och revbensspjäll. Min mamma lagar resten av julmaten och jag börjar redan att längta tills imorgon när man ska få trycka i sig allt gott;) Det enda negativa är att man har en 3 kilos bebis i magen som tar all plats (får äta i omgångar;) 

Adelie börjar att bli allt för sugen på att öppna alla Julklappar som har legat under granen nu i flera dagar. Hon har varit så duktig på att…. som hon själv säger ”bara titta mamma”:) Igår fick hon ett litet utbrott när hennes farfar och bonusfarmar kom över och lämnade hennes klappar. Då blev det lite svårt för henne att hålla fingrarna i styr. Förstår henne att det blir förvirrande när man får paket som man inte får öppna. Så det blev faktiskt lite julklappsöppning igår;)

Hoppas ni får en mysig ”Dan före dopparedan”:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats