Felicia Cardell

EN TRÖTT MAMMA

Till kvällsgottis slängde jag ihop en fruktsallad med det vi hade hemma:) Jag älskar när det blir lite syrligt! Denna blandning blev super smarrig! – Mumma!


Syrlig fruktsallad

passionsfrukt

grapefrukt

apelsin

mandarin

granatäpple

päron

Kvällens middag slängde jag ihop snabbt utan något recept. Vi hade massor med grejer hemma, men inget som jag orkade laga idag(är så trött!). Så det fick bli potatis och prosciutto i ugnen med rosmarin och parmesan:)


Krossad potatis i ugn

kokt potatis

smör

olivolja

salt & peppar

rosmarin

parmesan

vitlök

Koka potatisen med skal. Smällt smör i en ugnsform. Häll i den kokta potatisen i ugnsformen. Krossa potatisen lätt med en visp eller en potatisstamp. Krydda med rosmarin, vitlök, salt & peppar. Riv osten och strö över potatisen. Ringla olivolja över potatisen och låt grädda i ca 15 min i 250 grader.

Mina gullungar<3

Haha jag skrattar så mycket åt Adelies bryn:) Hon har varit en häxa idag hemma hos sin dagmamma/mormor. Dom firade Halloween (säger man firar?) idag och alla barnen var utklädda:) Dom åt läskig lunch och busade hela dagen. Så kul! 🙂

Just nu är jag hemma ensam med barnen och myser framför tvn. KP jobbar kväll och åkte till jobbet strax efter 14 idag. Tanken var att jag skulle gå ut och handla gott till Fredagsmyset när KP hade åkt, men jag orkade verkligen inte ta mig ut från lägenheten. Jag är såååå trött idag! Inte likt mig att vara så trött så att jag inte ens orkar att gå ut för att handla mat. Men det löste sig ändå;) Vi hade mat hemma som jag slängde ihop till en någorlunda lyxig fredagsmiddag:) Det jobbiga är att vi inte har något gott till kvällen. Inget godis och inget snacks….vi får väl se om Addi märker något. Har gjort en smarrig fruktsallad som jag hoppas på att hon nöjer sig med;) Hon kommer nog att somna tidigt ikväll och kommer förmodligen inte vilja ha något:) Vi får köpa extra mycket imorgon istället.

KP har fortfarande inte fått svar angående sin knöl som läkaren hade lovat!:/ Vi går runt och är så stressade över detta och vill bara veta! Så konstigt att man inte kan få något svar när man ringer och frågar!

Imorgon ska vi upp tidigt för jag ska gå på en utbildning. Och inte vilken utbildning som helst utan en ……….

INTRUDUKTIONSUTBILDNING!

Japp! Jag ska ta körkort:)

Jag ska köra med Lina. Hon har haft sitt körkort i 5 år nu och är så snäll som ställer upp och ska hjälpa mig med körningen:) Så imorgon ska vi sitta och lyssna på någon som pratar i 3 timmar:/ Suck!

Men jag är så taggad! 🙂 Ska bli så skönt att ha körkort:)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig Fredag:)

KRAM<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Hej! Vill du ha trean tätt inpå dom andra barnen? Jag har också två barn, min stora är 5 år och min lilla är lika gammal som eran Lykke 10 månader, ibland är jag såå sugen på att köra igång med trean nu!! Vissa dagar känns det som jag vill vänta måna år? hur tänker du? Kram?

  2. Marie

    Hej! Vill du ha trean tätt inpå dom andra barnen? Jag har också två barn, min stora är 5 år och min lilla är lika gammal som eran Lykke 10 månader, ibland är jag såå sugen på att köra igång med trean nu!! Vissa dagar känns det som jag vill vänta måna år? hur tänker du? Kram?

stats