Felicia Cardell

FEJK FRÄKNAR – DRÖMMER DU OCKSÅ OM ATT HA FRÄKNAR? HÄR ÄR BÄSTA KNEPET?????

Igår testade jag något magiskt! Såg detta knep på Instagram igår??? Älskar Instagram? Man får så bra tips där!

Direkt när jag såg detta knep så kom jag på att jag faktiskt hade denna produkt längst in i badrumsskåpet?? Jag sprang till badrummet efter att ha sett denna video och testade direkt. Tyvärr så hade jag typ bara 2 sprut kvar så mitt resultat blev väldigt diskret…Men oj så naturligt det blev?

Det jag testade var att få till ”fejk” fräknar?? Jag är besatt i fräknar? Tycker det är sååå fint! Tyvärr har jag knappt några, men får lite på sommaren☀️

Har sett många YouTubes sminka fräknar prick för prick? Känner att det inte är något för mig. Har varken tekniken eller tiden för det? Har även sett att vissa testar henna?Men det känner jag mig lite rädd för. Är rädd för att det ska bli rött i färgen och att jag ska få en allergisk reaktion? Så desperat är jag inte till att få fräknar?

Men det här som jag ska tipsa er om är för bra för att vara sant! JAG LOVAR!?

Det enda du behöver är ett ansikte och Loreal magic retouch?? En produkt som är till för att täcka utväxten i håret. Jag har tidigare använt den till att få en ombre effekt?? Men igår trollade den dit perfekta små fräknar i mitt ansiktet? Den finns att köpa i dom flesta butikerna?? Tror jag köpte min på H&M eller Kicks?? Jag har färgen Blonde. Tror den nyansen är svalast i tonen??

Den lilla spray applikatorn är perfekt i storleken. Trixet är att man håller flaskan ganska nära ansiktet och trycker lite löst. På så sätt blir det ”blöta” prickar och inte ett hårt sprut i ansiktet.??

Efter 2 små sprut blev resultatet såhär fint

??????

Hur fint!??? Jag hade perfekta fräknar hela dagen och satt till och med kvar under ett gympass?? Även fast jag blev svettig så var dom kvar. Dom hade en perfekt nyans och såg så naturligt ut! Jag kände mig så fräsch och nästan lite solkysst☀️ Både KP och min syster gav mig så fina komplimanger? Hihi!

Det är för bra och för enkelt för att vara sant!!! På några få sekunder fick jag perfekta små fräknar på mina kinder och min lilla nos?

Är besatt??

Nu måste jag köpa hem en till flaska?

Ni måste testa! Om ni gör det skriv gärna hur det gick och om ni blev nöjda med resultatet

??????

Puss & Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mcdonald's Prices

    Are you hungry and want a delicious, quick meal? McDonald’s menu is a perfect choice! Here you can find your classic favourites, the latest flavors and healthier options. Come to us and discover the diversity of the McDonald’s menu!

    https://menuhu.com/

stats