Felicia Cardell

Felicia Cardell

FEJK FRÄKNAR – DRÖMMER DU OCKSÅ OM ATT HA FRÄKNAR? HÄR ÄR BÄSTA KNEPET🙌🏻💫🙌🏻

Igår testade jag något magiskt! Såg detta knep på Instagram igår🎉🌈💖 Älskar Instagram🥰 Man får så bra tips där!

Direkt när jag såg detta knep så kom jag på att jag faktiskt hade denna produkt längst in i badrumsskåpet👍🏻 Jag sprang till badrummet efter att ha sett denna video och testade direkt. Tyvärr så hade jag typ bara 2 sprut kvar så mitt resultat blev väldigt diskret…Men oj så naturligt det blev😍

Det jag testade var att få till “fejk” fräknar🙌🏻 Jag är besatt i fräknar🤤 Tycker det är sååå fint! Tyvärr har jag knappt några, men får lite på sommaren☀️

Har sett många YouTubes sminka fräknar prick för prick😅 Känner att det inte är något för mig. Har varken tekniken eller tiden för det😂 Har även sett att vissa testar henna🤔Men det känner jag mig lite rädd för. Är rädd för att det ska bli rött i färgen och att jag ska få en allergisk reaktion🙈 Så desperat är jag inte till att få fräknar😂

Men det här som jag ska tipsa er om är för bra för att vara sant! JAG LOVAR!💖

Det enda du behöver är ett ansikte och Loreal magic retouch🙌🏻 En produkt som är till för att täcka utväxten i håret. Jag har tidigare använt den till att få en ombre effekt👍🏻 Men igår trollade den dit perfekta små fräknar i mitt ansiktet😍 Den finns att köpa i dom flesta butikerna👍🏻 Tror jag köpte min på H&M eller Kicks👍🏻 Jag har färgen Blonde. Tror den nyansen är svalast i tonen👍🏻

Den lilla spray applikatorn är perfekt i storleken. Trixet är att man håller flaskan ganska nära ansiktet och trycker lite löst. På så sätt blir det “blöta” prickar och inte ett hårt sprut i ansiktet.👍🏻

Efter 2 små sprut blev resultatet såhär fint

🙌🏻🥰💖🌈💫

Hur fint!?💖🌸 Jag hade perfekta fräknar hela dagen och satt till och med kvar under ett gympass💪🏻 Även fast jag blev svettig så var dom kvar. Dom hade en perfekt nyans och såg så naturligt ut! Jag kände mig så fräsch och nästan lite solkysst☀️ Både KP och min syster gav mig så fina komplimanger🙈 Hihi!

Det är för bra och för enkelt för att vara sant!!! På några få sekunder fick jag perfekta små fräknar på mina kinder och min lilla nos💖

Är besatt🙌🏻

Nu måste jag köpa hem en till flaska🥰

Ni måste testa! Om ni gör det skriv gärna hur det gick och om ni blev nöjda med resultatet

🙌🏻💫👍🏻💖

Puss & Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Felicia Cardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats