Felicia Cardell

FREDRIK OCH NADJAS BRÖLLOP

Fina ni<3

DOM SA JAAAA!<3

Jag ändrade klänning i sista sekunden. Hade köpt denna som jag har på bild och så hade jag köpt en rosa. Var nästa helt hundra på att det skulle bli den rosa. Men dagen innan så kändes det inte helt rätt. Haha! Vilken tur att jag hade en till att välja på;)

Klänning – Nelly

Kimono/Kavaj – BikBok

Skor – H&M

KÄRLEK!

Lyckades få till en bild på alla grabbar:)

Min bordsherre Tobbe:)

Hej!

Lördagen den 20/8-16 var vi på ett underbart vackert bröllop i Nykvarn. Fredrik och Nadja gifte sig i Överenhörna Kyrka och hade bröllopsfesten på Vidbynäs gård. Allt var så fantastiskt fint fixat och brudparet är en utav dom mest kärleksfulla och generösaste vännerna som jag någonsin har träffat. Dom bjöd på en super smarrig 3-rättersmiddag med god dryck till ca 100 personer. En somrig och fräsch bröllopstårta med kaffe och avec. Och till kvällen en sjukt rolig fest:)

Jag hade aldrig varit på bröllop tidigare (eller jo när jag var liten;) så jag hade inte riktigt någon koll på hur ett bröllop går till. Men det var det mysigaste jag har varit på. All kärlek, lycka och tårar gjorde en alldeles varm i hela kroppen. Och jag tror att det var fler än bara jag och Kristoffer som blev ännu mer sugen på att gifta sig;) Nadja och Fredrik har satt ribban högt. Hur ska man kunna toppa detta:)<3

Vi partajade till kockan 5 på morgonen och stannade såklart kvar. Vidbynäs gård har många sovplaster i flera villor. I varje villa är det ca 4 olika hotellrum. Och i ett av dom sov världens mest fest sugna föräldrar;) Haha! Man måste ju passa på att festa loss när barnen sover borta;) Och det hände senast 2013. Det var den senaste gången som jag och Kristoffer partajade tillsammans och sov borta.

Dagen efter längtade jag ihjäl mig efter barnen som hade sovit hos sin mormor. Vi fick skjuts hem av Lina och Johan. När vi kom hem pussade och kramade vi barnen som att vi hade varit borta i 1 månad:) Tänk vad man kan sakna dom små liven.<3

KRAM

​Kolla in Bröllopsvloggen här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats