Felicia Cardell

HÄNGSELKLÄNNING ♥

Åh va jag älskar att klä mig snyggt igen! 

Nu när kroppen i stort sett har gått tillbaka till hur den såg ut innan graviditeten med Lykke så har jag börjat att lägga ner tid på vad jag sätter på mig igen. Nu när jag har hittat tillbaka till min gamla stil så känner jag att jag har blivit mycket gladare och mer självsäker. Även fast jag är mamma så är jag fortfarande Felicia. En tjej som älskar mode och skönhet. Det är nått som är så viktigt i mitt liv och det får mig att känna mig på topp. Känner jag mig på topp får jag massor av energi som jag sedan kan lägga på min familj:) Det är inget fel med att gå i mjukisar, men personligen  så mår jag bättre av fina kläder och lite läppstift på läpparna:)

Jag har inte handlat kläder på flera månader så det känns extra kul nu när man äntligen har uppdaterad sin garderob med nya fräsiga plagg. Tyvärr så är man ju inte miljonär så man får ju tänka lite smart när man handlar.;) Vad behöver jag och vad har jag redan hemma. Jag försöker även att köpa plagg som går att matcha med mycket annat. 

En favorit som jag har just nu är denna hängselklänning från Monki. Den tycker jag passar skitbra tillsammans med min nya t-shirt från Zara.

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats