Felicia Cardell

JULAFTON 2015

felicia cardell blogg 1

En liten klapp från tomten:)

mammablogg 1

felicia cardell julafton

IMG_5658_Fotor

mammablogg felicia cardell

Väntar på att Kalle Anka ska börja.

felicia cardell inredning

Hemma hos oss fikar vi till Kalle Anka;) Efter Kalle gör vi ordning Julbordet och äter runt 18. Och till Svensson Svensson blir det alltid hemmagjord ris a la malta. Älskar vår tradition:) 

jul felicia cardell

Mammas hemmagjorda kakor är så goda!

mammablogg felicia cardell 1

felicia cardell

felicia cardell blogg

Vi firade vår 2-åriga förlovningsdag igår:) Älskar dig

felicia cardell mammablogg

felicia mammablogg

Tomten kom och lämnade klappar till Adelie. Hon blev inte rädd. Bara nyfiken och glad:) Hon tackade snällt för klapparna och vinkade Hej då.

cardell felicia

God Jul!

Hoppas att ni hade en mysigt Julafton igår?:)

Vår Jul började inte så bra. I Onsdagskväll blev Kristoffer dålig helt plötsligt. Han gick ner för att lägga Adelie. När han kom upp klagade han över att han mådde illa. Sen var karusellen igång:/ Han kräktes som en gris och mådde jättedåligt. Jag gick ner och la mig med Adelie och Kristoffer sov på soffan. Runt 6 tiden på morgonen väckte Adelie mig och sa att hon var bajsnödig så jag slängde mig upp ur sängen och sprang upp med henne. Jag var så glad över att jag hann få Adelie upp ur sängen innan en olycka hände. Mamma har nämligen precis köpt en lyxig dunmadrass från Mille Notti(som för övrigt är helt magisk att sova på;) Adelie brukar aldrig vakna så tidigt så jag misstänkte att något inte stämde. Hon behövde inte bajsa så vi gick till köket för att fixa lite välling som hon så gärna ville ha. Helt plötsligt stannade hon upp och började grina. Jag frågade vad det var, men fick inget svar och från ingenstans började hon att kräkas som en galning. Vad är oddsen att vi skulle få tillbaka maginfluensan!? Jag började nästan att grina och kände mig så rädd att jag skulle få en ordentlig omgång av maginfluensan denna gång. Hela morgonen gick resten av familjen och bara väntade på att kaoset skulle brytas lös, men runt 12 tiden var Adelie pigg igen och ville äta macka. Kristoffer som hade sovit ett tag mådde också bättre och ingen av oss andra mådde dåligt. Både Adelie och Kristoffer fick i sig mat utan problem och vi började misstänka att det kanske kunde vara något annat. Sen kom vi på vad som kanske orsakade kräkningarna. Innan vi skulle åka upp till mamma i Onsdags åt vi lunch. Kristoffer och Adelie åt korv och jag åt flingor med fil. Kristoffer började minnas att korven inte smakade helt hundra även fast utgångsdatumet inte att passerat. Förmodligen blev dom så pass dåliga av korven för att dom precis har haft maginfluensan och har då känslig mage. Kanske något som magen hade klarat av om inte magen var så känslig efter alla kräkningar tidigare i vecka. Jag är så glad över att jag inte åt av korven och jag är så glad att det ”bara” var matförgiftning och inte maginfluensan igen. Julen kunde fortsätta som vanligt och stämningen var på topp. Alla var pigga och glada:)

Vi hade en jättemysig jul, med god mat och massor av fina presenter. Har aldrig sett Adelie så lycklig:)

Idag kommer min äldre syster, svåger och min bonuspappa och ska fira Juldagen tillsammans med oss. Vi ska äta god middag tillsammans och öppna resten av paketen. Kolla på film och bara mysa:) Det kanske blir lite party om jag känner grabbarna rätt;)

Hoppas ni får en trevlig dag!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats