Felicia Cardell

KÖKSINSPO

Nu vill jag verkligen flytta!

Vi bor i en liten lägenhet på 62 kvm​. Det är en 2:a som är ombyggd till en 3:a(vardagsrummet är delat till två rum). Innan Lykke föddes trodde jag verkligen att vi skulle kunna bo kvar i lägenheten i minst 2 år till, men nu inser jag att det inte kommer att funka. Det är saker överallt! Det känns trångt och jag får snart panik. Syskonvagnen står och tar plats i hallen. I badrummet snubblar man runt på pallar, baljor och badleksaker. Barnens kläder får knappt plats i våra förvaringsbyråer och Adelies leksaker är överallt. I köket är det så trångt så att man knappt kan vara två samtidigt och laga mat och när man ska äta maten får man sitta som packade sillar bredvid varandra. Jag älskar vår charmiga lilla lägenhet, men nu vill jag ha större. 

Egentligen orkar jag inte hålla på att leta något nytt för det känns som vi precis flyttade hit(vi har bott här i snart 2 år). Men nu verkar det som att vi kommer att gå med stor vinst om vi skulle sälja nu och det känns ju inte helt fel. Det är ju väldigt enkelt att sälja, men att hitta något nytt som man gillar är den jobbiga biten. Ska vi flytta vill jag hitta något som inte behövs renoveras så mycket. Det ska kännas rätt så att man kan bo på samma ställe ett tag. Vi vill gärna hitta ett radhus med uteplats. Helst en 4:a som känns ljus och fräsch. Badrummet får gärna vara snyggt från början med rätt kakel och kanske både dusch och badkar. Köket däremot vill vi gärna fixa själva. Köket vi har idag är så fult och trist så vi längtar verkligen när vi en vacker dag får fixa ett kök som vi drömmer om. Just nu sitter jag och drömmer mig bort bland alla dessa snygga gråa kök. Det vill jag verkligen ha i vårt nästa hem. Vitt kakel. Gråa skåpluckor. Ljus bänkskiva i sten och beslag i mässing. Så snyggt! 

HEJ!

Jag har haft en liten ofrivillig bloggpaus nu i helgen. Jag har varit extremt trött och Lykke har varit lite bråkig mot sin mamma. Hon har velat ligga vid bröstet konstant så mina händer har inte varit lediga till något annat än att hålla i min lilla sötnos;) 

Vi har i alla fall haft en mysig helg:) Jag och mina två tjejer har varit med mina systrar under hela helgen. Kristoffer har jobbat så då har det varit mysigt med lite sällskap av familjen:)

Idag är det ju alla hjärtans dag<3 Kristoffer överraskade mig med en vacker bukett med vita rosor(jag hatar röda;) Han lagade middag som vi mumsade i oss framför tvn i vardagsrummet och nu trycker vi i oss choklad och chips:) En perfekt alla hjärtans dag för två trötta föräldrar;) 

Hoppas ni har haft en kärleksfylld dag<3

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats