Felicia Cardell

KONSTIGA VÄRKAR

God Morgon BF+5!

Nä, som ni kanske misstänker så är jag fortfarande gravid:(

Natten har varit hemskt.(klockan är nu 8:45) Vet inte vad min kropp håller på med:( Har inte sovit en blund under hela natten! Har haft konstiga och envisa värkar som har kommit med 20-30 minuters mellanrum. Dom har varken ökat eller blivit starkare under natten. Men dom har gjort ONT! Jag har försökt att gå runt här hemma för att få igång dom mer, men har inte lyckats. Dom har på något konstigt sett bara varit intensiva när jag har försökt att sova och när jag väl har gått upp och rört på mig så har dom avtagit .Jag är helt slut nu! I hur många nätter ska det hålla på såhär?

Tillslut ringde jag in till förlossningen även fast jag redan innan visste vad dom skulle säga. Vi pratade ett tag och hon förklarade för mig att det kan vara såhär ”långdraget”. SUCK! Min önskan hade varit att hon skulle säga att jag skulle få komma in och få en hinnsvepning eller värkstimulerande dropp. Men enligt henne är det på gång, men att det kan ta tid. Jag som trodde att förlossningen med andra barnet skulle gå fortare.

Snart ska vi åka och hämta Adelie som har sovit hos min mamma (vi trodde ju att lillasyster skulle komma inatt) Tydligen så är Adelie väldigt mammig just nu;) Hon hade vaknat flera gånger under natten och frågat efter mig:) Mammas lilla älskling. Jag saknar dig<3>

Nu hoppas vi att värkarna kommer igång under dagen så att jag slipper ha det såhär! 

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats