KRONISK HALSFLUSS | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

KRONISK HALSFLUSS

Äntligen frisk! Såååå glad:)

Hej finisar!

Nu är jag tillbaks igen efter flera sjukdomar och andra orsaker:( Adelie har haft scharlakansfeber, magsjuka och lite annat smått och gott:/ Jag har dessutom fått reda på att jag har gått runt med en kronisk halsfluss som har gjort mig väldigt trött och sliten och som även är boven i dramat till varför alla i familjen är sjuka HELA tiden:( Men efter att ha fått reda på varför man har mått dåligt en längre period så börjar allt att ordna upp sig:) Jag har snart ätit klart min antibiotikakur så nu känner jag mig på topp igen:) Så konstigt det där med kronisk halsfluss. Jag är bärare på det, men behöver inte få symtomen själv, men kan då smitta andra. Vilket jag har gjort nu hela vintern! Jag har mått helt OK under en längre period. Har bara varit väldigt trött och har inte haft något mer än förkylning(och lite magsjuka:/) men så en dag så vaknade jag upp med världens huvudvärk och svullna ögonlock. Jag ville bara sova hela tiden och kunde gå och lägga mig innan barnen om kvällarna. Vi åkte då in till lättakuten och då fick jag reda på att jag har gått runt med en infektion alldeles för länge. Så nu ska jag på utredning för att se om dom små halsmandlarna ska bort eller inte:)

Så nu vet ni varför vi inte har varit så aktiva på blogg, youtubekanal och Instagram:)

KRAMIS!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Jag har också ofta emellan åt sjukr ont i halsen. Klockan är 01.17 jag har ej somnat än för jag har sjukt ont i halsen 😪. Inga halstabletter eller te hjälper.
    Dessutom är jag föräldrarledig till vår dotter Linn 8 månader. Får väl ringa läkare imorgon. Slipper man halsfluss helt och hållet om man operersr bort halsmandlarna? Maila även gärna o skicka svar. Bra blogg. Kram

Annons
stats