Felicia Cardell

LINAS MATKASSE

linas matkasse

Här hemma kör vi på Linas matkasse. Varannan vecka kommer kassen och det är alltid goda och varierande recept. Jag tycker alltid att det är svårt att komma på vad man ska äta till middag så det är väldigt skönt att slippa tänka på det några gånger i månaden. Även kul att testa maträtter man aldrig har ätit förut:)

linas matkasse

Torskrygg med chorizo, vitt vin, vitlök och persilja.-MUMS!

felicia cardell blogg

Det är så roligt att Adelie gillar mat med mycket smak! Hon är inte rädd för att testa nya rätter vilket är väldigt kul.:)

Hej på er!

Ni är ju för fina! Ni ska bara veta hur glada vi blev av alla era fina kommentarer som vi har fått på det senaste avsnittet av Gravid vecka för vecka. Vi trodde aldrig att det skulle uppskattas av så många:) Så skönt att ingen än så länge har blivit avskräckt av blodet och av mina monster tuttar;) Haha! Vi ville verkligen dela med oss av förlossningen. Det är enligt oss något av det mest naturliga som finns. Ni har ju fått följa med oss i så många veckor så det kändes inte mer än rätt att ni skulle få följa med när vår lilla Lykke kom till världen.;)

Idag åkte vi tillbaka till Huddinge Sjukhus för att göra hörseltestet på lillan. Det gick galant! Hon fick godkänt på båda öronen;) Jag fattar fortfarande inte riktgt hur det funkar när dom testar hörseln, men det är ju skitsamma. Vi fick ju godkänt:)

När vi kom hem blev det massor av bebismys med en liten tjej som har blivit lite mer vaken mitt på dagen (nu pratar vi 20 minuter extra;) Så härligt när hon tittar på oss och ler. Man blir varm i hela kroppen och kärleken till henne är obeskrivlig. Hur är det möjligt att man kan älska någon som man bara har känt i några dagar?:) Underbart! 

Till kvällen fick vi middagsbesök av min mamma och syster. Dom kör också med Linas matkasse och har exakt samma kasse som oss. Så då kom vi på den smarta idén att dom skulle ta med sig sina varor till dagens recept så kunde vi äta tillsammans. Väldigt smart och väldigt trevligt! Det kommer vi att göra om många gånger;) 

Nu ska jag sniffa på min lilla bebis(bästa doften som finns) och göra mig redo inför nattens ”uppesittarkväll”! Med andra ord massor av amning och blöjbyten. Låter jobbigt! Men vet ni vad. Denna gång uppskattar jag bebistiden på ett helt annat sett. Det är inte alls lika jobbigt som med första barnet. Man har mer tålamod och varje vaken sekund med Lykke tar jag vara på. Bebistiden tar slut så fort så varför tycka det är jobbigt att vara vaken med en super söt liten bebis mitt i natten:) Sova kan man göra senare i livet….typ när man går i pension:) 

God Natt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats