LYKKES 1-ÅRSDAG ★ | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

LYKKES 1-ÅRSDAG ★

Den 21 Januari fyllde vår lilla tjej 1 år. Förstår verkligen inte vart tiden har tagit vägen! Det är något som man ofta säger,men denna gång menar jag verkligen det.

Adelies första år gick också fort, men inte lika fort som Lykkes. Jag kommer ihåg varenda liten sekund under Lykkes första år och har inte missat många timmar med henne:) Men det är som att tiden under dom senaste månaderna har spolats fram på dubbla hastigheten och helt plötsligt blev hon 1 år!!!! Helt galet. Nu får tiden ta och bromsa in lite. Vill inte att min lilla bebis ska bli stor:)

Lykkes födelsedag firades med att familj och släkt kom hem till oss på tårta och kaffe. Först tänkte inte vi ha något kalas pga att vi bor så litet,men sen kom vi på att vi kunde ha “öppet hus” och låta gästerna komma när det passade dom. Men det rolig var att alla kom nästan samtidigt. Ett tag stod vi så när varandra att man knappt kunde röra sig;) Väldigt lätt att mingla med andra ord.

Vi bor just nu i ett attefallshus på 35 kvm under tiden som vår nyproduktion håller på att byggas så det är svårt att få till såna här tillställningar, men jag tycker det gick bra ändå:) Det bjöds på köpe-tårta och köpe-kakor då utrymmet för bakning i vårt kök är lite klurigt. Brukar alltid vilja baka själv för att jag tycker det blir godare och så tycker jag att det är väldigt kul att baka, men prinsesstårta som köptes var riktigt god så det funkade ändå. Får baka till Lykkes nästa födelsedag helt enkelt:) Då kanske hon uppskattar det mer dessutom.

Fick bra hjälp av sin syster:)

Lykke fick massor av fina presenter och efter kalaset somnade både hon och storasyster direkt när ytterdörren stängdes och dom sista gästerna åkte hem.

Dagen blev lyckad med andra ord!

Tänk att vår lilla “pergotime bebis” har funnits hos oss så länge. Tänk att om jag inte hade fått mitt missfall innan Lykke så hade inte hon funnits. Det hade säkert funnits en annan bebis i vår familj som vi hade älskat lika mycket, men det är så svårt att tänka sig ett liv utan Lykke. Allt har en mening och jag är så otroligt glad och lycklig över att vi fick ett till barn med hjälp av hormonbehandling.

Jobbigt att fylla år. Måste vila mellan paketen;)

Tårta var ingen jättehit;)

Lycklig 1-åring!

Sötnosarna.

Adelie med sin nya klänning och leende;) En ny fotomin som hon har börjat med. Hon är för söt och rolig!

Mysläsning med Johan & Lina. Som ska snart bli föräldrar:)

Älskar min lilla familj♥

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

 1. Elvedina

  Hej Felicia! Gud vad tiden går jag säger också som du när jag kollar på mina barn hur stora dom har blivit. Adelie och Lykke är så söta ☺ hoppas ni har det haft bra under jul och nyår. Ta hand om er fina ni😊🌸Kram🌸😘💖

 2. Elvedina

  Hej Felicia! Gud vad tiden går jag säger också som du när jag kollar på mina barn hur stora dom har blivit. Adelie och Lykke är så söta ☺ hoppas ni har det haft bra under jul och nyår. Ta hand om er fina ni😊 🌸Kram🌸😘💖

 3. Sandra

  Hejsan! Skulle du kunna skriva lite mer om hur det gick till när ni fick hjälp med pergotime? Hur lång tid kan det ta innan det fungerar, hur går det till osv?
  Jag fick nyligen reda på att jag har pco och då jag inte har någon ÄL alls ska vi prova något ÄL-stimulerande när vi känner att det börjar bli dags att skaffa barn men jag vill gärna börja redan nu då jag på något sätt tror att det kommer att ta tas men det kanske det inte gör?
  Många kramar till dig och din fina familj ❤️

Annons
stats