Felicia Cardell

NY LAMPA

  Felicia Cardell

Lampan hittar ni på Lampgallerian.se

Felicia Cardell

Vi har haft adventsljusstaken i vardagsrumsfönstret framme tills nu! Vi har letat efter en bra ersättare och igår kom äntligen vår nya fönsterlampa. Jag tycker den är väldigt snygg för att bara kosta 365:- 

Felicia Cardell

Hej Lördag!

Hoppas att ni mår bra? Det gör vi:)

Jag känner mig pigg och fräsch. Har nämligen fått sova ganska mycket inatt och det var inte helt fel. Jag och Lykke har sovit i vardagsrummet sen vi kom hem efter förlossningen, men igår sa Kristoffer emot mig och ville att vi skulle ta sängen istället.:) Lykke har bara behövt byta blöja 1 gång i natt och käka har hon gjort 3 gånger.:) Hon har somnat om direkt efter matningen så vi har verkligen fått sova hon och jag. Nu har jag börjat lära känna min lilla tjej lite mer och vet mer vad hon har för behov. Lykke är en bebis som som vill ligga väldigt nära sin mamma. Hon vill inte ens ligga i sitt babynest då grinar hon på en gång. Hon ska nämligen ligga under min armhåla när mitt bröst då somnar hon direkt. Jag tyckte det var ganska läskigt att sova så när varandra i början (Adelie gjorde aldrig det) men nu känner jag mig lugn. Jag är en sån som ligger helt still om nätterna och det är ju väldigt mysigt att sova så tätt med sin lilla skatt.

Igår var vi på BVC med Lykke. Hon har haft problem med sitt öga i några dagar. Det är klibbigt och svullet. Det är tydligen vanligt hos nyfödda bebisar. Vi fick som tips av BB att vi skulle tvätta ögat med ljummet vatten och koksaltlösning. Men igår hade det blivit värre så vi ville kolla upp det ifall hon skulle behöva ögondroppar. Men barnmorskan tyckte det såg bra ut:) Skönt! Vi skulle fortsätta med tvättandet och jag skulle även testa att smörja huden runt ögat med bröstmjölk. Bröstmjölk verkar vara bra till det mesta;) Efter BVC besöket kom min äldsta syster på besök och till kvällen kom även min kära svåger. Vi åt Pizza tillsammans och bara slappade:) Väldigt mysigt!

Idag ska lilla familjen gå ut en sväng och handla lite gott till kvällen. Jag är fruktansvärt sugen på Charkisar till kvällens middag:) Det var ju ett tag sedan sen man åt sånt så det ska bli väldigt gott.

Vi hörs sen!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jamie R

    I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this website. Reading this info So i¡¦m glad to show that I have an incredibly excellent uncanny feeling I found out just what I needed. I most indisputably will make sure to omit this website and write my assignment for me provide it a look a continuing.

stats