NYTT TILL HEMMET | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

NYTT TILL HEMMET

Hej på er!

Jag tänkte visa er lite nya inredningssaker som vi har här hemma. Alla saker kommer från livehome.se och dom var så snälla som lät mig få välja ut mina favoriter från deras hemsida. Dom har så mycket fint så det var svårt att välja:) Dom har allt ifrån kuddar, doftpinnar, doftljus, krukor, vaser och mycket mer.

Jag är så nöjd över mina saker som jag fick hem:) Tack så mycket livehome.se ♥

IMG_2573

Älskar den här doften på doftpinnarna! Magisk doft att komma hem till 🙂

IMG_2572

IMG_2570

Den doften vi har är Svart vinbär & Bergamott och märket heter Klinta.

Ni hittar den HÄR.

IMG_2568

Den här krukan i betong från House Doctor är så snygg! Tanken var att jag skulle ha en blomma i den, men när jag fick hem den så ville jag ha den på köksbänken med köksredskap i istället. Blev lite inspirerad av min äldre syster:)

Ni hittar den HÄR

IMG_2566

Kan man vara kär i en kruka? 🙂

IMG_2574

Den här ljuslyktan har jag velat ha länge. Den kommer från märket Skruf och modellen heter Tokyo. Den som jag har är den större modellen och är 150 mm. Jag tycker den är så snygg och jag gillar verkligen att man kan ha den till flera olika saker. Ljuslykta eller vas, du bestämmer:)

Ni hittar den HÄR

IMG_2576

IMG_2565

En riktig god tvål att tvätta händerna med är aldrig fel. Den här tvålen från märket Meraki i doften cotton haze luktar så gott! Jag och Kristoffer gillar lite kryddigare dofter och denna passar oss så bra:) Doften sitter kvar länge på händerna och flaskan är riktigt snygg på handfatet.

Ni hittar den HÄR

Kika gärna in vår Youtubekanal  och vår senaste video där jag visar alla saker från livehome.se och där jag även visar lite av vårt hem

Ni hittar videon HÄR.

KRAM ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej Felicia! Ursnygga byxor, var har du hittat dem? Följer er och tycker att ni är en sån mysig familj! Längtar hela tiden efter nya klipp på er youtubekanal 😊😊

  1. feliciacardell
   feliciacardell

   Hejsan! Tack:) Dom har jag hittat på H&M. Köpte dom i vintras på REA. Åh va kul att höra:) Va glad jag blir. kram

Annons
stats