Felicia Cardell

PURPLE HAIR

Jag ​fick ett ryck i Tisdags och slängde i en lila balsamtoning i håret:) Jag färgade ju håret rosa för ett tag sedan, men tanken var att det skulle bli lila. Köpte hem lila färg som jag inte använde när jag skulle ha färgat om håret så nu tyckte jag att det var dags att testa. Man måste ju passa på så länge man är blond och har möjligheterna till att experimentera med olika pastellfärger.

Jag är så nöjd med färgen. Målet var att få till en lite ”skitigare” lila färg och jag tycker det blev skitsnyggt! 

Färgen som jag använder kommer från märket Directions och jag köpte produkterna från LYKO. Jag tar en liten klick av den LILA färgen och mer av den SILVRIGA. Sen blandar jag ut det med vanligt balsam så att det inte blir för mörkt. Man får liksom testa sig fram beroende på hur intensivt man vill ha färgen.  

Jag kanske tar ca 1/2 dl vanligt balsam. 2 msk silver och 1 1/2 tsk lila. Applicerar i nytvättat hår med enbart Shampo. Handdukstorkar håret och applicerar produkten. Låter det verka i ca 15-20 min och sedan sköljer ur.

Det man ska tänka på när man ska färga håret i pastellfärger är att håret måste vara blont/blekt. Och i detta fall måste håret även vara kallt i tonen så att man får till den här kalla lila färgen. Jag har använt REVLONS silvriga inpackning länge så jag hade en bra grund att färga på:)

Va tycker ni Hiss eller Diss?

KRAM<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jhanzaib Jani

  Terabox MOD APK is the latest modded version of the official Terabox app. It is an online storage app that provides 1Tb (1024 GB) of permanent free storage which is developed by Flextech Inc. You can store, share, and edit the multimedia file, Photo’s and Videos in Tarabox Mod Apk.

  https://teraboxmodd.com/

 2. feliciacardell

  Det bästa är att gå till Frisören så att dom får till en kall blond färg. Det vanligaste är att man bleker och sedan har i en ljus sval toning. Och för att bevara färgen hemma är det bra med silver schampo, balsam och inpackning. Jag älskar Kevin Murphys serie Blonde Angel:) Eller Revlons inpackning. Det funkar superbra på mig:) Lycka till! Kram

 3. feliciacardell

  Det bästa är att gå till Frisören så att dom får till en kall blond färg. Det vanligaste är att man bleker och sedan har i en ljus sval toning. Och för att bevara färgen hemma är det bra med silver schampo, balsam och inpackning. Jag älskar Kevin Murphys serie Blonde Angel:) Eller Revlons inpackning. Det funkar superbra på mig:) Lycka till! Kram

 4. Anonym

  Det bästa är att gå till Frisören så att dom får till en kall blond färg. Det vanligaste är att man bleker och sedan har i en ljus sval toning. Och för att bevara färgen hemma är det bra med silver schampo, balsam och inpackning. Jag älskar Kevin Murphys serie Blonde Angel:) Eller Revlons inpackning. Det funkar superbra på mig:) Lycka till! Kram

 5. Elin

  Alltså hur får man håret kallt från första början? Måste jag gå till frisören? Har köpt silverblonda förger och använt silvershampoo men får inte till det, blir tokig haha! Kram

 6. Elin

  Alltså hur får man håret kallt från första början? Måste jag gå till frisören? Har köpt silverblonda förger och använt silvershampoo men får inte till det, blir tokig haha! Kram

 7. Elin

  Alltså hur får man håret kallt från första början? Måste jag gå till frisören? Har köpt silverblonda förger och använt silvershampoo men får inte till det, blir tokig haha! Kram

stats