Felicia Cardell

SÖNDAGSMORGON ☼

​Min frukost denna härliga Söndagsmorgon.

Smoothie bowl gjord på banan, jordgubbar och lite sojamjölk. Toppad med linfrön, kokosflingor och solroskärnor.

Till det en glutenfri knäckemacka med avokado och koriander. Får så svullen mage när jag äter gluten på morgonen så då brukar jag ibland ta en glutenfri macka istället. 

Och självklart en stor kopp kaffe:)

Hej Söndag!

Hoppas att ni mår bra?

Det var ett bra tag sedan som jag bloggade och jag vet faktiskt inte varför! Det har funnits tid så jag har inget att skylla på;) Men nu är jag här igen med ny energi och inspiration:)

Idag vaknade vi alla på ett härligt och piggt humör då Lykke har sovit hela natten. Hon vaknade bara 1 gång och ville ha mat och somnade om direkt när hon var mätt och belåten. Så skönt nu när hon inte vill äta lika ofta på nätterna. Det gör så mycket att få ordentligt med sömn. Man känner sig mycket fräschare och gladare:)

Nu ska vi göra oss iordning för att strax åka iväg. Ska byta en Bh som jag köpte i Fredags. Köpte en superfin vit bh, men jag är osäker på storleken och modellen. Hatar när det känns som att brösten ska ramla ut. Är det bara jag som har problem med att hitta rätt modell på Bh efter att man har ammat 2 barn och resultatet blir 2 skinnpåsar som ska vikas ihop och tryckas ner i en Bh!?:) Helst i en lite sexigare Bh i hopp om att känna sig fin för sin pojkvän. Men det försöket slutar snabbt i att brösten hoppar ut ur bh och man måste byta tillbaka till ett säkert kort. En tant bh utan push-up och fina spetsmönster. En Bh som skriker osexig! haha, men jag ska inte ge upp så lätt. Jag ska ha en sexig Bh som passar mina skinnpåsar. Och den Bh ska jag få med mig hem idag;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats