Felicia Cardell

SYSKONKÄRLEK

felicia cardell

Det är så underbart att se denna syskonkärlek! Adelie är så gullig med sin lillasyster. Hon ska hjälpa till med allt:) Ge napp, sätta på strumpor och vara med när det är blöjbyte. Idag lärde hon även lillasyster vad dom olika färgerna heter. Det ska börjas i tid:)

felicia cardell blogg

Hejsan!

Gud va tiden rinner iväg. Klockan är redan 20:00 och jag sitter fortfarande med morgonrock! Helt okej och väldigt mysigt faktiskt;) Så härligt att bara strosa omkring i mjukiskläder och inte göra någonting mer än att umgås med mina älsklingar, amma, byta blöja, amma, amma och amma. Ja det är mycket amning här hemma just nu. Faktiskt det enda jag gör om dagarna. Så att vara social kan man ju glömma just nu;) Direkt när lillan lägger sig vid bröstet suger hon i några sekunder, pausar och sedan somnar. Det är väldigt frustrerande:( Hon blir inte tillräckligt mätt så amningen sker konstant med bara 1 timmas mellanrum. Jag får såriga bröstvårtor och är på gränsen till att få mjölkstockning. Jag måste sitta med morgonrock och värmepåse över brösten för att det känns som att dom ska explodera och att jag ska få feber. Det dunkar och pulserar i brösten så nu har jag börjat att pumpa för att lätta på trycket. Jag hoppas att lilla fröken bestämmer sig för att bli piggare inom dom närmsta dagarna så att jag kan få komma igång med amningen ordentligt. Även fast det gör väldigt ont just nu så vet jag att det blir bättre snart. Jag kommer inte att ge upp. Jag älskar att amma, men dom första dagarna är verkligen hemska.

Nu ska vi kolla på film. Dricka lite The och äta kanelbullar som jag hann baka 2 dagar innan lillan bestämde sig för att komma. Så härligt att ha frysen full med kanelbullar:)

Ha det bra! Vi hörs imorgon.

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats