Felicia Cardell

TACK FÖR ALLA GRATULATIONER

felicia cardell mammablogg

Idag fick vi blombud av Kristoffer kollegor:) Tusen tack!

Så härligt med färgglada tulpaner som lyser upp hela vardagsrummet. Nu vill jag har vår:)

felicia cardell inredning

felicia cardell

felicia cardell blogg, 8

Adelie vet minsann hur man ska få Lykke att le:)

felicia cardell mammablogg, 9

IMG_7013_Fotor

Hejsan!

Imorgon blir vår lilla skatt en hel vecka gammal! Tiden går så fort och jag försöker suga in varje sekund av denna mysiga tid. Att vara i bebisbubblan är underbart! Allt är så härligt och jag är så lyckligt lottad som har fått en sån fin familj

Vi vill tacka alla för dom fina gratulationerna som vi fick när Lykke kom till världen:) Och jag vill även tacka för allt pepp som jag har fått av er när jag hade det väldigt jobbigt i slutet av graviditeten. Måste har varit trist att läsa om allt mitt klagande, men jag hade mina anledningar. Har man varit sjukskriven i över 20 veckor pga kraftig smärta så blir det väldigt påfrestande att gå över tiden. Även fast man inte ska stirra sig blind på datumet så gör man ju det ändå. Jag ville bara att Lykke skulle komma så att min smärta skulle försvinna. Har inte kunnat leka eller umgåtts ordentligt med Adelie under hela graviditeten och det har jag haft väldigt dåligt samvete för.:( Jag kände mig väldigt hängig och deppig i slutet. Och tro mig jag försökte göra saker för att må bättre. Jag trodde inte att jag skulle ha kraft eller ork att föda ut lilla tjejen. Era fina kommentarer gjorde allt lättare och jag kände mig stark när det äntligen var dags. Tusen, tusen TACK!:)

Idag är vi bara hemma och slappar. Vi skulle gå ut på en premiär promenad med Lykke, men det slutade med att jag fick stanna hemma med lillan. Kristoffer och Adelie fick gå ut till lekparen själva för att jag började känna mig febrig. Jag har fått enormt mycket mjölk under dom senaste 2 dagarna och det har fått mig att känna mig lite sjuk. Det är så mycket mjölk så att Lykke har svårt att få ett bra grepp om bröstet och när hon väl har fått ett bra grepp sätter hon i halsen. Jag måste konstant trycka ut mjölk med händerna för att det känns som att jag ska få mjölkstockning vilken sekund som helst.:( Jag måste gå runt med tjocka tröjor och värmepåse på brösten för att undvika kyla. Under ena armhålan har jag även börjat svullna upp. Det gör så ont. Jag hoppas att mängden mjölk ställer in sig snart efter Lykkes behov. Om det inte blir bättre kanske man ska börja att sälja mjölk. Är det någon som har gjort det?

Jag fick aldrig såhär mycket mjölk med Adelie så jag är verkligen glad över mina monster tuttar även fast det gör ont;) Hellre för mycket mjölk än för lite:)

Nu ska det ammas igen. Vi hörs imorgon!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats