Felicia Cardell

TJUSIGA BESTICK

svenskt tenn

svenskt tenn

New port Ivory Cutlery

För ett tag sedan bestämde vi oss för att bli vuxna:) Det var dags att skaffa en egen bil! Vi funderade länge på vad som skulle passa oss bäst och beslutade oss för att leasa en bil från Volkswagen. Som en bonus på köpet fick vi ett trevligt presentkort (gissa om jag blev lyckligare av presentkortet än av bilen, haha;) Man fick en broschyr på saker man kunde välja mellan. Vi valde ett snyggt bestickset från Newport i Elfenbens vitt( tjusigt värre).

Dom är så snygga! 

Ni hittar dom HÄR


Hej på er!

Julpiffet är i full gång här hemma och jag yrar omkring som en gammal höna med alla inredningsdetaljer. Flyttar runt på ljusstakar och byter ut tavlor för att få den perfekta julstämningen. Efter varje kvart måste jag vila för att sammandragningarna liksom aldrig tar slut. Kroppen säger ifrån och jag är dum och envis som fortsätter.(kommer att få sota för det imorgon kan jag lova) Adelie tycker jag är konstigt och frågar hela tiden vad jag gör:) 

Men fint blir det i alla fall:)

Kristoffer började jobbet vid lunch idag så vi hade en mysmorgon med inspelning av ett nytt avsnitt av Gravid vecka för vecka som sänds på måndag. Hoppas att ni kommer att gilla detta avsnitt lika mycket som det förra.(det verkade vara poppis;)

Nu ska jag laga middag till mig och min lilla skatt. Ikväll blir det korvstroganoff (en favorit hos Addi)

Hoppas ni får en trevlig kväll!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats