Felicia Cardell

VÅRA DAGAR HÄR HEMMA

Adelie Cardell mellanmål

Mellis! Jag har en skatt som älskar knäckebröd och The:)

Adelie Cardell mammablogg

felicia cardell gravidblogg page

mammablogg felicia cardell page

Har klippt Adelies hår för första gången ordentligt. En klassisk page är ju så sött. Speciellt med snebena och hårspänne.

Halloj!

Hoppas att ni mår bra? 

Här hemma rullar det på som vanligt. Mysiga dagar med massor av filmer och kelandes. Tror Adelie börjar att vänja sig över att jag inte kan vara lika aktiv och leka med henne som jag brukade göra innan jag fick problem med foglossningen. Hon nöjer sig med film och barnprogram. Rita lite emellanåt och bygga med duplo. Har ingen kraft eller ork att ta mig ut till en lekpark eller att åka iväg.

Dom dagarna när Kristoffer börjar tidigt och slutar runt 15 är Adelie hos min mamma(Adelies mormor & dagmamma). Då kan han lämna och hämta henne. Jag får möjlighet att vila och återhämta mig lite. Men dom dagarna som han jobbar kväll(vilket är ofta) får Adelie stanna hemma för att jag inte orkar hämta henne hos dagmamma. Nu tror ni att jag är världens lataste människa, men eftersom jag inte har körkort så är det väldigt jobbigt för mig att gå och hämta henne. Speciellt när vägen upp till min mamma är 25 minuters promenad i uppförsbacke. Och även om jag hade haft körkort så hade jag inte haft någon bil;) 

När Kristoffer är hemma passar vi på att åka iväg (så att grottmänniskan får se dagsljus). Då åker vi oftast och hittar på något rolig med Adelie. Det underlättar verkligen att man är två när man är iväg. Direkt när jag får ont kan jag sätta mig ner och koppla av utan att Adelie blir rastlös. 

Det är tur att jag har en sån fin dotter som förstår att mamma har ont(hon brukar frågar hur jag mår och om jag har ont i magen).<3 min=”” lilla=”” kärlek=”” kommer=”” att=”” bli=”” världens=”” bästa=””>

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats