Felicia Cardell

VÅRA UNDERBARA DAGAR PÅ GOTLAND

Underbart god pizza på Rute stenugnsbageri:)

Johan & Lina

Så vackert vid Rute stenugnsbageri.

Sol och bad vid Smöjen som är ett kalkbrott. Så häftigt att bada här. Vattnet är varmt och klart. Inget smutsigt brunt vatten här inte;)

Gullunge nr:1 vid badet.

Gullunge nr:2 vid badet.

Plockat blommor till sin mamma<3

Piffade och redo inför en kväll inne i Visby.

Den som är mest taggad är Kp som dricker alkoholfri öl:) Haha! Vi åkte in till Visby för att äta middag tillsammans. sen så åkte Kp och barnen hem. Vi andra stannade kvar inne i Visby för att dansa:)

Nu var det ett tag sedan som vi om hem från underbara Gotland. Och jag längtar redan tillbaka! Vi har haft flera underbara dagar tillsammans med våra vänner. Vi har badat, spelat volleyboll, lagat middagar tillsammans, ätit middagar tillsammans, suttit uppe om nätterna och spelat gitarr med ett varsin öl i handen. Barnen har haft det hur mysigt som helst. Adelie levde livet på Gotland. Sprang runt och lekte överallt. Hon har badat, tagit hand om bebisar, busat och bara ha fått vara ett busigt barn:) Så härligt att se hur lycklig hon har varit som har fått vara ute i naturen och lekt i flera dagar. Att bara kunna öppna dörren om lilla stugan så fanns paradiset framför ögonen på en. Bara att kunna äta frukost utomhus har varit en lyx för oss som bor i en lägenhet utan balkong.

Ja ni hör ju underbart vi har haft det:) Ett stort tack till Johans familj som alltid välkomnar oss med öppna famnar när vi kommer dit varje gång:)

Imorgon bär det av mot nya äventyr. Då åker vi till Kps mamma i Oskarshamn:) Vi längtar<3

På vår youtubekanal kan ni även kolla in vår lifestyle video från Gotland. Jag hade inte möjlighet att filma in en vanlig vlogg när i var där. Det finns ingen el där vi bor så jag hade begränsat med batteri. Så därför valde jag att göra en lifestyle video istället:) Typ en musikvideo. Jag tyckte den blev härlig och kul med lite variation.

KRAM<3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats