Felicia Cardell

VECKA 33 & SÖMNLÖSA NÄTTER

felicia cardell mammablogg

Magen i vecka 33.

felicia cardell mammablogg

mammablogg

Kan inte förstå att jag redan går in i vecka 34 till helgen. Om 1  1/2 månad blir jag 2 barns förälder!:)

felicia cardell gravid

Min älskade lilla skatt! Tänk att du har legat i min mage.(jag undrar hur vår andra lilla inneboende kommer att se ut)


Idag är det en jobbig dag!

Har inte kunnat sova på hela natten. Har legat i soffan och kollat på den engelska versionen av ”en unge i minuten”(tack gode gud för tivo) När klockan slog 05:50 och nyhetsmorgon körde igång gav jag upp hoppet om att få lite sömn. Nätterna blir bara värre och värre för varje graviditetsvecka som jag går in in. Direkt innan läggdags får jag halsbränna. Kryp i benen. Värk mellan benen och kraftiga sammandragningar. Lykke sparkar som en galning och jag bor i stort sett på toan under nätterna.(hur kan man vara så kissnödig även fast det inte finns något att kissa?!) 

När Kristoffer gick upp var jag som en zombie. Jag kände mig full och kunde knappt prata ordentligt. Jag försökte blunda i några minuter, men strax efter att jag slumprade till vaknade lilla älsklingen och då var det bara att gå upp.

Dessutom hade jag en tid hos min barnmorska imorse så att ligga och dra sig i soffan var inte ett alternativ.

Hos barnmorskan gick allt som det skulle. Jag hade fina värden, men fortfarande äggvita i urinet.  Skulle jag börja få mer symtom(som huvudvärk och suddig syn) måste jag åka in till förlossningen.

Lykke i magen har växt som hon ska. Hon är fortfarande rörlig och har inte fixerat sig. Hennes hjärtljud låg på 135.( är det en kille?):) 

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats