Felicia Cardell

VECKANS UPPDATERING



HEJ!



Ursäkta för en extremt dålig bloggvecka! Vi har haft fullt upp här hemma så jag har varken haft ork eller tid till att blogga. Sorry!:(

Kristoffer har varit ledig hela vecka så istället för att bara taget det lugnt har vi försökt att fixa med massor av saker här hemma. Vi har stört oss på flera saker i vår lägenhet länge så nu när vi äntligen fick en hel vecka ledigt tillsammans tog vi tag i alla problem. Vi vet fortfarande inte om vi ska köpa nytt eller om vi ska bo kvar ett tag till, men oavsett så har vi fixat problem som underlättar för oss om vi ska bo kvar men som dessutom kanske kan öka priset på lägenheten vid försäljning:)

Vi bor i en gammal lägenhet som har många inbyggda garderober. Dom garderoberna är tyvärr inte så bra gjorda. I vår klädgarderob har det varit kaos länge! Det har bara funnits ett hyllplan och en klädstång till mina och Kristoffer kläder vilket har gjort så att det alltid har sett stökigt ut. Jag hatar stökigt och varje gång som jag öppnade den garderoben fick jag PANIK! Så nu har Kristoffer gjort om därinne:) Han rev ner allt! Och satte upp ett nytt hyllsystem från Ikea. Det blev så bra! Men det tog nästan 3 dagar innan det blev klart. Vi stötte på många problem längst vägen som fick oss att bli galna.

Det gick inte att borra i väggen med en vanlig borrmaskin så då fick vi låna en slagborrmaskin. Men det gick inte heller så då fick vi köpa en ny borr till slagborrmaskinen som tillslut funkade. Men när det väl funkade insåg vi att väggen var sne som gjorde så att hela ställningen blev sne…..Gissa om jag blev galen! Men tillslut gick det och jag kunde äntligen hänga in alla kläder som hade legat i hela sovrummet i stora högar och stökat. Så skönt att äntligen få en ordentlig garderob:)

Vi har även rensat och skänkt massor av saker till Statsmissionen. Vi har möblerat om i köket för att få mer plats och vi har även köpt ny soffan:) Kristoffer har hatat vår soffan länge så nu passade vi på att köpa en ny när det fanns tid;) Vår gamla soffa köptes för ett år sedan så det är verkligen inget fel på den. Jag tycker om den, men Kristoffer gillar soffor med högre armstöd så nu har han fått en soffa som har det;) Men det jobbiga är att ingen vill köpa vår gamla soffa. Vi har lagt upp den på blocket för en billig peng, men ingen har hört av sig ännu. Jobbigt!

Vi ska även måla om taket i badrummet och måla alla lister i hela lägenheten. Sen kommer det att se super fräscht ut här hemma:)

Det är fortfarande kaos så ni får vänta med att se resultatet på vårt lilla projekt;) Hehe!


Vi mår i allafall bra för er som undrar vart vi har tagit vägen:) Lykke växer så att det knackar. Fast mest på bredden;) Hihi! Adelie mår oxå bra. Lika busig som vanligt. Adelie ska på sitt första kalas imorgon. Gissa om hon längtar.)


Idag jobbar Kristoffer kväll så det blir tjejmys denna Fredag. Jag och Adelie ska äta tacos och mysa framför tvn. Kanske måla naglarna…om Lykke tillåter det:)


KRAM


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats