VI HAR FÅTT ETT INFLYTTNINGSDATUM | Felicia Cardell
feliciacardell

Felicia Cardell

Annons

VI HAR FÅTT ETT INFLYTTNINGSDATUM

HEJ!

Hoppas att ni mår bra?

Jag är hemma just nu och vabbar. Både Lykke & Adelie är sjuka. Hosta och feber:(

Ni kanske undrar varför det blev tyst här på bloggen och kanalen igen?! Efter vår vloggmånad började jag att fundera på vad jag/vi ville göra med våra sociala medier. Och det jag kom fram till var att det var så himla kul att komma tillbaka igen efter vår långa och jobbiga paus vid missfallet. Det var så kul att komma tillbaka till er!! Våra underbara följare. Jag var tvungen att “försvinna” ett tag nu efter vloggmånaden för att fixa lite & fundera lite:) Det kommer att hända något rolig med bloggen & kanalen inom kort:) Hihi! Mer får ni reda på sen.

Det har även skett en till sak…..

Vi ha äntligen fått ett inflyttningsdatum. Ett pissigt sådant!

Vi skulle ju ha flyttat nu innan Jul. Eller det var ju det vi hade hoppats på efter att fått mail om att allt ligger bra till i tid och att dom lovade inflytt i slutet av kvartal 4. Vilket är NU! Men det var ju för bra för att vara sant. Sen sa dom att det skulle bli inflytt i Januari, men det blir det ju inte heller. Vårt datum som vi har fått nu är den 5 Februari. Vilket betyder att Lykke inte får någon ordentlig födelsedag den här gången heller:( Hon fyller den 21 Januari och hennes första födelsedag var i attefallshuset.. Det var mysigt, men trångt. Hade hoppats på att få göra hennes födelsedag ordentlig denna gång, men vi får väl satsa järnet på hennes tredje födelsedag:) Haha! Tror nog att det är mest jag som bryr mig;)

Det känns skönt att vi äntligen har fått ett datum, men det känns så jobbigt att vi ska bo här en till Vinter. Vet ju hur förra gången var och det var så jobbigt och ännu trängre med alla vinterkläder och skor:/ Men det är bara att bita ihop! Snart har vi vårt älskade och nya hem<3

Snart vårt hem!

Det är en “stadsvilla” / flerfamiljshus. I varje hus är det 4 lägenheter. 2 på varje sida. Vårt hus är det till vänster. Under oss är det en 2:a så vi kommer att ha plan 2 & 3. Med 2 balkonger:) Gräset utanför tillhör alla som bor i huset. Vi kommer även att ha egen parkering och förråd utanför.

På första våningen är det liten hall, kök, minde vardagsrum, balkong i köket, tvättrum, badrum och ett sovrum.

På andra våningen är det ett sovrum och ett stort allrum/vardagsrum med balkong. Det finns även kattvind på båda sidor av huset.

Tanken är att tjejerna ska ha det största sovrummet på övreplan. Och vi ska ha det sovrummet som är på våningen under. Sen om det skulle bli så att vi bor där länge och att Adelie vill ha ett eget rum så gör vi om i det stora vardagsrummet på övreplan. Eftersom vi kan ha ett mindre vardagsrum i köket så kan man fixa så hon tar vårt sovrum och vi flyttar in på övervåningen:) Känns så bra att det finns bra lösningar så vi kan bo där ett tag.

Ska bli så spännande:)

Kommer att bli massor av flyttvloggar;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
feliciacardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats