Felicia Cardell

VIP-KVÄLL I ELLOS NYA BUTIK

Så kul att äntligen få träffa underbara Vanja Wikström:) Jag har följt henne sen hon var med i ”Gravid vecka för vecka” (samma kanal som vi har medverkat i). En superhärlig tjej som har en grym podd, youtubekanal och blogg. Tack för att jag fick följa med på denna Lyxiga VIP-kväll:)

Tillsammans med dom andra vinnarna som jag lärde känna igår:) Paulina har också en blogg som jag precis har börjat följa. Hon tar jättefina bilder:) Ni hittar hennes blogg HÄR.  ​Jennifer har ingen blogg för tillfället, men är sugen på att börja;) Så länge kan ni hitta henne HÄR

Vill ha ALLT! Jag har kommit in i en period där jag vill ha mycket mörkgrått. Vi ska ju göra tillval i vår nya lägenhet och helt plötsligt känner jag mig sugen på att byta bort det vita köket till ett mörkgrått. Det skulle bli så snyggt!

Tack för en trevlig kväll tjejer:)

Tog med mig min mindre kamera som inte tar så bra bilder:( Brukar aldrig lägga på ”färdiga” filter på mina bilder utan brukar bara ljusa upp dom ganska mycket och göra dom lite svalare. Det gick inte nu. Hahaha! Alldeles gryniga.

Ska införskaffa mig en kompakt systemkamera. Enklare att ta med sig, men som kommer att ta grymma bilder;)

GOD MORGON!

Sitter just nu i min snygga Linnemorgonrock som jag fick av Ellos igår:) Hade en superhärlig kväll i Ellos nya butik som öppnar idag i Mall of Scandinavia. Så kul att dom öppnar sin första fysiska butik och jag kan bara säga att den är skitsnygg! Ellos har verkligen snäppat upp sig ordentligt. Jag har shoppat mycket på Ellos och tycker dom har haft fina saker. Men nu kommer det att bli dyrt för Familjen Cardell Palmqvist…Jag vill ha ALLT:)

Jag vann en tävling på Vanja Wikströms Instagram. Jag brukar sällan vara med och tävla, men det här var verkligen något i min smak. Jag älskar inredning och tyckte att det skulle vara kul att träffa Vanja. Så då skrev jag en kort kommentar varför jag ville hänga med på denna lyxiga VIP-kväll och trodde väl inte att jag skulle vinna:) Men det gjorde jag och två andra tjejer. Superkul!

Brukar ni handla mycket på Ellos? 🙂

Ha en fortsatt trevlig Fredag!

p.s Det kommer att komma upp en Vlogg från gårdagens trevligheter:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats