Felicia Cardell

BORT MED VINTERPÄLSEN

Usch vilken torr och blek hy jag har fått! Finnarna ploppar upp lite här och där och dom mörka ringarna ska man ju inte prata om!

När småttingarna somnade innan middagen passade jag på att göra ett litet hemma SPA. Jag hittade ett test på en ansiktsmask från Elemis som var fantastisk(måste köpa denna). Jag passade även på att vaxa bort vinterpälsen på benen. Jag har aldrig vaxat mig förut så jag var lite rädd, men det gjorde inte alls ont. Jag hade inte rakat mig sen Lykke föddes så ni kan ju tänka er hur benen såg ut;) Men nu är dom lena och fina igen.

Nu känner jag mig fräsch och pigg igen! Redo för en ny natt med lite sömn;)




Hej!


Hoppas att ni mår bra?

Det känns som att det var en evighet sen som jag bloggade! Har haft några köriga dagar här hemma med två busungar!;)

Igår var jag nämligen ensam med barnen från kl.8 på morgonen till kl.02 på natten! Kristoffer jobbade dubbla pass och i slutet av kvällen höll jag på att bryta ihop! Lykke skrek för att hon inte fick ligga vid bröstet och Adelie skrek och grinade för att jag bara ammade Lykke. Hon la sig på badrumsgolvet och skrek att hon hatade mig och att hon ville att pappa skulle komma hem. Gissa om jag blev ledsen och frustrerad!? Det var nog första gången som detta hände. Det brukar oftast gå smidigt här hemma om dagarna, men igår vet jag inte vad som hände. Usch va hemskt det var. Jag kände mig som en hemsk mamma som inte räckte till:(

Jag förstår att Adelie tycker det är tråkigt när jag måste amma Lykke hela tiden, men samtidigt orkar jag inte ha en ledsen bebis här hemma. Så då får hon ligga vid bröstet även fast hon inte vill äta. Lykke har ett stort sugbehov. Hon tar napp, men ibland när hon är super trött funkar bara bröstet. Hon kan ligga där hur länge som helst och det kryper tillslut i min kroppen. Ingeting blir gjort. Diskhögen är som ett berg och det ligger saker överallt. Men va ska man göra!;)

Som jag skrev i förra inlägget så är Lykke i vanliga fall väldigt nöjd, men igår fick jag minsann se en annan liten sida av vår lilla buse;)Haha!

Idag började Kristoffer sent så då passade vi på att gå ut en sväng. Det är så mycket enklare när man är två:)


Innan vi gick ut pumpade jag ur mjölk som vi kunde ta med oss. Jag ville nämligen gå till en Secondhand butik här i Huddinge och jag ville gärna gå dit ensam. Få en liten stund för mig själv efter gårdagens härliga upplevelse;)Haha! Under tiden som jag gick och shoppade skickade jag iväg resten av familjen till lekparken. Kristoffer fick med sig en väska som var fullproppad med alla nödvändigheter för att kunna överleva utan mig i ca 40 minuter;) Han hade tur den rackaren för när vi möttes upp igen sov Lykke fortfarande.

Jag hittade superfina prylar som jag kommer att visa i ett annat inlägg. Jag älskar Secondhand! Så fint att blanda gammalt och nytt tycker jag:)


Nu sitter jag och Adelie och mumsar i oss popcorn och vindruvor framför melodifestivalen som snart är slut. Kristoffer kommer hem snart och då blir det kramkalas:)


Hoppas ni får en fortsatt mysig Lördag!


KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej!

    Vi brukar göra väldigt enkla smoothies här hemma;)
    Det vi hade i var naturell yoghurt, mjölk, apelsin juice, banan och jordgubbar:)
    KRAM

  2. Sarah

    Kan inte du lägga ut recept på smoothien som ni gjorde i ert sista gvfv avsnitt? ? söker tips på goda smoothies ? Mums. Kram

  3. Sarah

    Kan inte du lägga ut recept på smoothien som ni gjorde i ert sista gvfv avsnitt? ? söker tips på goda smoothies ? Mums. Kram

  4. Sarah

    Kan inte du lägga ut recept på smoothien som ni gjorde i ert sista gvfv avsnitt? ? söker tips på goda smoothies ? Mums. Kram

stats