Felicia Cardell

Felicia Cardell

MITT NYA JOBB

Hej!

Hoppas att ni har haft en bra Måndag?:)

Nu är det dags för mig att avslöja mitt nya jobb för er:) En utav er gissade rätt! Och det var “en annan Felicia”:)

Är ni beredda?:)………..

Jag jobbar hos min mamma som dagmamma! Jihoo!

Efter vår jobbiga händelse med missfallet så fick jag ångest över att behöva jobba igen och vara ifrån barnen. Jag fick panik över tanken att stå i en butik och lossas som att allt är tipptopp när man har tappat allt självförtroende,

Jag har tidigare jobbat som Frisör som oftast innebär sena kvällar och helger. Efter barn nummer två så kände jag att det inte funkade. Jag testade då att jobba på H&M där jag kunde välja mina tider själv, men efter ett tag blev arbetstiderna sämre och jag hade inte något bestämt schema att gå efter. Det blev för svårt att planera vardagen och jag kände mig faktiskt lite besviken på deras sätt att hantera personalen. Jag letade vidare och fick chansen att komma till en grym skobutik vid Skanstull. Där hade jag bra arbetstider och jobbade ca 3-4 dagar i veckan. Jag älskade att jobba där. Trevliga kollegor och superbra chef:) För att få ihop timmarna till ett heltidsjobb så började jag även att jobba hos min mamma varje Torsdag och Fredag. Så jag hade två jobb samtidigt. Allt kändes bra och roligt fram tills den dagen jag gjorde ultraljudet. Planen var att jag skulle berätta den roliga nyheten för mina kollegor i skobutiken dagen efter ultraljudet, men istället sa jag upp mig! Jag fick panik.

Jag blev arbetslös och har levt utan inkomst under hela sommaren. Det har varit jobbigt rent ekonomiskt. Varje månad har varit kämpig, men jag behövde få vara ledig ett tag och bara få vara med min familj. <3

Min mamma är världens bästa mamma som ställer upp och som vill ha mig som hennes kollega:) Hon behövde en anställd för att kunna ta in fler barn som ville ha plats hos henne och jag ville ha ett bra jobb med bra arbetstider och där jag slipper jobba helg. Under dom dagarna som jag har jobbat hos mamma innan sommaren har jag älskat att jobba med henne och hennes andra kollega. Det är så kul att få vara med alla underbara barn. Jag har inte bara fått ett jobb med bra arbetstider utan jag har även fått ett jobb som jag verkligen gillar och där jag slipper känna press på att jag ska behöva vara på ett speciellt sätt. Alla barnen är så gulliga och jag har redan blivit accepterad och omtyckt. Varje dag får man en fin komplimang och man behöver inte göra mycket för att dom ska tycka att saker är fantastiska. Även föräldrarna till barnen är trevliga och eftersom jag känner alla sedan tidigare så känns det nog bra för dom också att det inte är en främling som börjar jobba hos min mamma.

Visst har jag ett helt OK ställe att jobba på? 🙂 Så fint hemma hos mammi<3

Men det bästa av allt det är nog att jag alltid, varje dag får vara med mina barn. Dom går ju hos min mamma som dagbarn:) Kan ni förstå hur bra jag har det?

En bild från när Lykke var nyfödd. Mys i mormors famn<3

Nu när jag har ett sånt grymt och roligt jobb med bra arbetstider så innebär det också att jag kan lägga tid på min blogg och på vår youtubekanal. Bra va?

Det känns som att allt faller på plats. Och helt plötsligt börjar allt att vända till det positiva:) Nu är det bara flytten kvar sen så är allt som det ska vara:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Felicia Cardell

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej! Snälla Felicia vad är det för låt som spelas i början av ert youtube klipp ” vad har hänt med KP’s tänder” jag hittar inte den och jag bara måste veta 🙂 🙂 kram kram

 2. Denice

  Fina saker händer fina och snälla flickor❤ Så tänkte jag när mitt liv rasade samman förra året i augusti. Och hux flux så föll alla bitarna på plats. Nytt jobb i nov som blev till något så bra. Jag trivs så otroligt bra och hela livet ler. Så som sagt, fina saker händer fina flickor! ❣️

  1. Sofie

   Men Åh så underbart!! Gud va härligt att ha ett jobb där du får umgås med dina barn och din mamma. Drömmen ju! Jag har själv haft det tungt med jobb senaste tiden. Det känns verkligen som att jag har slitit ut mig. Går omkring och bara tänker att jag bara vill hem, Min dröm hade varit att få ha ett jobb som “inte känns som ett jobb” för att orka med det. Va kul att det börjar kännas bättre för er! Grattis! Ser framemot att se fler vloggar från er! Kram

stats