Felicia Cardell

1 DAG KVAR

felicia cardell gravid

BF 1 dag kvar

Gullungen min!

felicia cardell gravid vecka 40

Adelie gav mig lite smärtstillande med sin leksaksspruta:) Hon vet vad mamma behöver

felicia cardell magbild 1 dag kvar

Hej Fredag!

1 dag kvar tills det beräknade datumet. Datumet som jag är 100% säker på att jag kommer att gå över:/ Det finns ingen chans att hon ska hinna komma under morgondagen! Visst hör man att jag inte alls är bitter;)

Igår kväll trodde jag verkligen att det var på gång. Jag kände mig konstig i kroppen. Som att man ska bli sjuk. Lite illamående, trött och en mild smärta i magen. Det kändes som att jag skulle få mens. När Kristoffer kom hem berättade jag att det förmodligen var dags. Att något var på gång. Jag satt uppe till 2 på natten bara för att känna vart det var påväg. När smärtan inte försvann utan ökade bestämde jag mig för att försöka få lite sömn. Jag trodde verkligen att jag skulle sitta med Lykke i min famn idag, men när jag vaknade imorse kände jag ingenting längre.:( Gissa om jag blev bitter och arg! Har gått runt och surat hela dagen. Ville bara vara ensam i min bitterhet. Men svårt när man är hemma med sin gulliga dotter. Det var bara att sätta på sitt pokerface och lossas som att mamma var lika glad som vanligt;) 

När Kristoffer kom hem brast allt och han fick komma hem till en ledsen flickvän. Stackarn! Det är tur att han har världens tålamod<3 vi=”” åkte=”” iväg=”” en=”” sväng=”” och=”” handlade=”” fredagsblommor=”” och=”” gottis=”” till=”” kvällen.=”” så=”” nu=”” är=”” jag=”” glad=””>

Hoppas ni får en mysig Fredag!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats