Felicia Cardell

3 DAGAR KVAR

gravid vecka 40

felicia cardell mammablogg

magbild vecka 40

Go kväll!

Som ni kanske har märkt så har man inte kunnat komma in på min blogg:/ Jag har inte ens kunnat skriva något inlägg. Har suttit med support ett tag och nu verkar det vara fixat. Äntligen!:)

Nu börjar vi nedräkningen!

3 dagar kvar till BF(egentligen 2 dagar. Klockan är över midnatt;) Jag känner fortfarande ingenting så chansen att jag ska hinna föda innan BF är ganska så liten. Men vi får se helt enkelt. Det kan ju faktiskt slå till när som helst. 

Idag slutade Kristoffer tidigt så när han kom hem åkte vi till Ikea en sväng. Jag har hittat ett par super snygga vita koppar med guldöra från Design House Stockholm. Tyvärr väldigt dyra!(595:- för 1 kopp! galet) Så då fick jag ett ”Felicia ryck”. Jag kom på varför inte göra sina egna:) Jag bad Kristoffer stanna på panduro för att köpa porslinsfärg och när han kom hem åkte vi till Ikea och inhandlade både kaffekoppar och tekoppar för 25:- & 35:-/styck! Ganska stor prisskillnad:) Jag har börjat att måla kopparna(ser lovande ut) och nu ska dom torka tills imorgon och sen ska dom in i ugnen. Resultat kommer inom kort:) Jag älskar att komma på billigare lösningar! Blir även så rackarns mallig när jag får en snille idè. Haha!

Nu är det dags att sova. Vi hörs imorgon.

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats