Felicia Cardell

BABYFILT

Hej Lördag!

Även fast man är sjukskriven 100% så längtar men ändå tills helgen kommer. Det är något speciellt med Lördagar och man känner av en annan känsla i hela kroppen när helgen närmar sig. Det enda tråkiga med helgen är att Kristoffer oftast jobbar. Han jobbar dessutom väldigt sent och kommer hem efter midnatt. Tråkigt när inte hela familjen kan vara tillsammans, men man får se positivt på det hela. Mer tjejmys till mig och Addi:)

Inatt sov vi alla ganska dåligt. Adelie som låg mellan oss i sängen sparkade mig i ryggen hela nattan och Lykke i magen. Så tillslut blev mamma Felicia tvungen att lägga sig soffan och där blev det inte många timmars sömn. Så när Kristoffer skulle upp och jobba hade jag precis somnat och morgonen kändes som mitt i natten. Jag orkade mig upp och kröp ner i sängen tillsammans med Adelie som fortfarande sov. Jag somnade om och vaknade vid 10.30. Då fick jag en morgonkram av en trött Adelie som ville ha välling. Så det blev verkligen en lång sovmorgon. Efter frukosten blev det en promenad ner till Huddinge Centrum. Inhandlade lite Lördagsgodis och årets första Julmust:) 

Nu blir det tjejmys med massor av bus och barnfilmer. Precis så som en Lördag ska vara:) 

babyrum

felicia cardell barnrum

bebispläd

Igår hittade jag äntligen den perfekta ullfilten till Lykke. Eftersom det blir ett litet vinterbarn så behövs det varma filtar. Denna rosa dröm kommer från Klippan. Jag köpte min på Big Baby men finns även HÄR.

KRAM

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats