Felicia Cardell

BÄTTRE MEN FÖRVIRRAD

felicia cardell

felicia cardell

Min lilla älskling är lite hängig idag:( Hon är trött och gnäller över att hon har ont i magen:/ Hoppas inte att det är magsjuka pågång! 

felicia cardell

Nya dekorationer i granen:) Hittade fina pappstjärnor och guldiga kottar på Hemtexs rea. Nu har vi även belysning i granen som lyser så där mysigt som jag vill att det ska göra;) Inte för stark och inte för kallt.

felicia cardell 

Hej på er!

Ursäkta för dålig uppdatering, men jag mådde inte så bra igår:( 

Efter att ha pratat med både förlossningen och vårdcentralen i förrgår så fick jag en tid direkt hos läkaren. Jag fick göra ett till urinprov som även där visade att jag hade bakterier i urinet. Läkaren skrev ut Selexid för urinvägsinfektion och lugnade mig när jag frågade om GBS. Hon sa att det inte var så vanligt och om det skulle vara det så behöver det inte vara allvarligt. Jag gick därifrån lugnare men fortfarande lite nojig. Jag började att äta medicinen direkt och trodde att mitt svar på odlingen av bakterien skulle dröja i några dagar (det var det förlossningen sa till mig) Men igår ringde min barnmorska och pratade in ett meddelande på mobilen och berättade att provsvaret hade kommit in och att allt såg bra ut. Jag blev oerhört lättad, men väldigt förvirrad! Blev osäker på om jag skulle fortsätta att äta Selexid eller om jag skulle sluta. Fick inte tag på min barnmorska och dom på 1177 kunde inte ge mig något svar på min fråga. Jag blev tvungen att fortsätta ta medicinen igår kväll och direkt på morgonen fick jag tag på vårdcentralen där dom tyckte att jag skulle sluta med tabletterna, men dom ville att jag skulle prata med min barnmorska först. Jag fick tillslut tala med min barnmorska och hon kunde förklara för mig varför jag hade bakterier i urinet. Tydligen så var det bara hudbakterier som man kan ha när man är gravid. Hon tyckte att jag skulle sluta med Selexid och vara lugn istället. Det var skönt att höra, men ärligt talat så är jag fortfarande lite förvirrad över alla besked hit och dit. Men jag ska försöka att lugna ner mig nu (även fast det inte är lätt). 

Man blir så orolig över att Lykke ska bli dålig därinne i magen. Det känns som att det är något litet hela tiden som man ska oroa sig över. Nu vill jag att det ska bli Januari så att min lilla tös kan få komma ut därifrån

Nu ska jag och min ”stora” lilla tös fredagsmysa. Kristoffer jobbar sin sista dag sen är han långledig:) Han skulle egentligen jobba hela helgen, men stackarn är fortfarande dålig och måste vila. Även han var hos läkaren och har tagit massor av prover. Han jobbar så sjukt mycket och är så stressad så att han får kraftig smärta i magen. Såhär stressad var han förra gången också när jag var nära att föda. Han blir så stressad över allt och får magkatarr:( Men nu kanske det kan vara något annat:/ Usch va jobbigt det är när båda är dåliga. Stackars Addi får det så tråkigt här hemma. Ska försöka kompensera det ikväll med massor av kärlek och filmen Frost;) HIHI! 

Hoppas ni får en trevlig kväll!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats