Felicia Cardell

EDISONS KLÄDER?✨

Jag får ofta frågor om vart jag köper Edisons kläder?

Så kul att ni gillar hans små outfit?????

Jag får faktiskt låna väldigt mycket av min syster som fick en son i Mars 2018? Det är allstå bara 5 månader mellan Edison och Valdemar. Toppen tycker jag att kunna få låna så fina kläder??Även bra att jag och min syster har samma smak på kläderna till våra små pojkar☺️

Alla kläder som jag har kommer från Zara, H&M, Newbie och Cam Cam Copenhagen.???

Zara måste nog ändå vara mitt favoritmärke. Där köper jag nästan alla Edisons kläder. Jag älskar att klä han i mysiga stickade koftor och söta små sparkbyxor. Det finns det mycket av på Zara. Jag tycker även att priserna på deras barnkläder är bra. Kläderna känns lyxiga och jag tycker att kvalitén är toppen.??

Jag tänkte visa er lite plagg som jag definitivt skulle kunna klicka hem redan idag?Det här är exakt såna kläder som jag klär Edison i. Plaggen har jag redan fast i andra färger, men är sugen på dessa plagg också ? Hihi!

 

Skor för 299:- Jag har fått dom här skorna av min mamma fast i blå färg☺️ Så fina! Ni hittar dom HÄR

Pyjamas/sparkdräkt i ljus grå/turkos färg för 319:-. Denna gulliga sparkdräkt fick Edison av min syster & familj i julklapp. Jag har den i grått, men känner att jag måste ha den i denna färgen också. Jag älskar det här plagget. Man kan ha den som både pyjamas eller som sparkdräkt på dagen. Så skön! Ni hittar den HÄR

Stickad mössa för 99:-. Den här har Edison också? Fast i beige. Älskar den! Så gullig? Ni hittar dem HÄR

Body/skjorta med prickar för 159:- Hihi den här har Edison också fått i present☺️ Så fin med dom små prickarna. Ni hittar den HÄR

Ribbstickad hängselbyxa i grått för 139:-. Har dessa i turkost, men är för små? Har använt dom så mycket. Ångrar att jag inte köpte i en större storlek. Men jag får köpa i denna färg istället. Också väldigt fint. Dom är så mjuka i tyget. Älskar dom! Ni hittar dom HÄR

Stickad kofta för 169:- Den här koftan har jag haft så mycket användning för. Jag har den i beige, men ska klicka hem en i denna färg. Jag gillar verkligen att klä Edison med kofta och tights.? Ni hittar den HÄR

Här har lillgubben på sig en body från samma märke och färg som sparkdräkten jag länkade till?? Men nu kan han inte ha den längre? Älskar verkligen denna färg! Som ni märker älskar jag att klä Edison i neutrala och dova färger? Beige, grått, vitt, ljusbrunt, grå/blå, grå/turkos och blått???⚡️

Kram

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. menu mcdo

    Ce sandwich emblématique vous invite à un voyage gustatif aux saveurs d’enfance. Succombez au croquant du pain toasté, au fondant du fromage et à la générosité de la compotée d’oignons. Ce wrap gourmand vous offre une alliance parfaite entre du poulet croustillant, du cheddar fondant, des oignons frits croustillants et une sauce ranch onctueuse. https://menumcdofr.com/

stats