Felicia Cardell

EFTERMIDDAG PÅ SUNDBY GÅRD

HEJ MÅNDAG!

Hoppas ni har en bra start på denna vecka och att helgen har varit mysig:)

I Fredags hade jag och mina 2 systrar tjejmiddag. Micaela(äldsta systern) bjöd på middag hemma hos sig. Vi åt mumsiga laxburgare och drack gott vin till det. Vi försöker att ha tjejmiddag ganska så ofta och vid varje tillfälle så brukar vi känna av lite om vi vill fortsätta kvällen hemma eller om vi vill gå ut. Och i Fredags ville vi gå ut:) Vi började på en Bar där vi träffade Vendelas vänner. Därefter blev det ett snabbt stop på en Salsaklubb där vi lyckades få in alla vänner gratis;) Haha! Micaela och jag fortsatte sedan vår kväll på ett härligt ställe som heter Lemon Bar i Stockholm. Dit brukar vi alltid hamna i slutet av kvällen vid dom gångerna som vi systrar går ut och dansar tillsammans:) Kvällen blev ganska sen med ändå lugn. Mamma Felicia mådde bra dagen efter;)

På Lördagen jobbade KP och jag var hemma och myste med barnen. På kvällen kom Vendela över och stannade över natten. Vi kollade på en sån vacker film (”Livet efter dig”) och satt och grinade i varsitt hörn:)<3

På Söndagen kom Rosanna, Mies och Wolf över. Vi poddade (avsnittet kommer ut imorgon) och åt middag tillsammans:)

Har haft en supermysig helg:)

Idag lämnade vi Adelie hos dagmamman Kl:9 då det var dags för fotografering. Under tiden som Adelie var där åkte jag och Kristoffer på en liten utflykt med vår minsta tjej. Det finns ett ställe som heter Sundby Gård i närheten av där vi bor. Där brukar vi bada på Somrarna. Det finns inte så mycket man kan göra där om man inte ska bada, men det är mysigt att bara strosa omkring. Kolla på dom olika byggnaderna och dricka kaffe:) Det är inte så ofta vi har tid att bara vara med varandra utan att KP ska behöva stressa iväg till jobbet så denna eftermiddag var väldigt trevlig. 

Man känner verkligen att Hösten är här nu. Vindarna är svalare och färgen på träden börjar att tappa sin intensiva gröna färg. Mysigt tycker jag, men det får gärna vara såhär ett tag till för jag är inte en person som gillar Vintern.

Snart kommer Lina & Johan över på middag. Vi ska äta hemmagjord skagenröra på gott nybakat bröd -Mums!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll!

KRAM 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    God kväll! ?
    Delta gärna i min tävling, där du kan vinna ett valfritt plagg med märket ”the brand” ifrån babyshop! ?? hur fina plagg som helst!

stats