Felicia Cardell

EN LITEN BEBIS

felicia cardell blogg

Stora magen i vecka 39:) På Lördag är det 1 vecka kvar till BF

felicia cardell blogg

Här kan ni även se hur mitt hår ser ut ostylat;)

felicia cardell blogg

HEJ!

Idag har vi varit hos min barnmorska. Allt såg bra ut:)

Hjärtljudet låg på 150 och hon är fortfarande fixerad;) Vilken tur! Jag frågade min barnmorska om hon på ett ungefär kunde gissa hur mycket Lykke kommer att väga. Är rädd för att det ska vara en stor tjej som kommer att bli svår att trycka ut! Men det behöver jag inte vara orolig för. Jag ligger under kurvan och min barnmorska gissade att hon kommer att väga runt 3200-3300g. Ska bli spännande att se om hon har rätt.:)

Har skrivit i en bok hur mycket jag vägde och hur stor min mage var när jag väntade Adelie. Det är en ganska stor skillnad på måtten jämfört med denna gång. Måttet runt magen i vecka 28 när jag väntade Adelie var 111 cm och måttet på magen idag är 108 cm! Trodde jag var lika stor denna gång, men där hade jag fel.

Adelie och Kristoffer var med mig på MVC och Adelie ville som vanligt inte följa med hem. Hon ville stanna hos min barnmorska och kramas istället. Hon ville även hjälpa till sa hon;) Haha!

Innan vi åkte till MVC var vi iväg en sväng och skulle handla lite finare mjukisbyxor till mig. Men jag hittade inga:( Kan även berätta att detta var sista gången som jag var ute och shoppade med magen. FY F*N va ont det gör nu! Det ilar ner i båda benen så att det känns som att dom ska dras åt varsitt håll. Det känns som att jag ska gå sönder där nere. Nu får hon ta och komma tycker jag! Smärtan är olidlig och jag skrämmer livet ur min familj här hemma när jag brister ut i skrik hela tiden. Jag frågade min barnmorska om man kan göra nått för att sätta igång värkarna. Hon föreslog att vi skulle ha sex minst 3 gånger (hade hoppats på en hinnsvepning;) Vi kollade på varandra och tänkte usch va obehagligt att ha sex med varandra! Vi har ju bara haft sex för att skaffa barn tidigare. HAHA skoja bara;) Får väl flörta med Kristoffer ikväll (jag tror nog att han mer än gärna ställer upp;)

Önska oss lycka till!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats