Felicia Cardell

EN UTSLAGEN LITEN TJEJ

felicia cardell mammablogg

En trött liten tjej som inte ville vakna när vi kom hem:)

felicia cardell mammablogg

Hejsan!

Hoppas ni mår bra?

Här hemma är vi trötta och väldigt sega.;) Imorse gick vi tillbaka till vanliga rutiner efter att Kristoffer har varit ledig i 3 dagar. Vi har alla tre varit uppe länge på kvällen och sovit länge på morgonen. Adelie har varit ledig så vi har kunnat mysa hela familjen. Men imorse var det slut på härligheterna;) Kristoffer skulle till jobbet och Adelie till sin mormor/dagmamma. Vi gick runt här hemma som Zombies och det kändes som att det var mitt i natten när vi skulle upp(klockan var 7;) 

När mina två älsklingar hade åkt kunde jag äta frukost i lugn och ro och passa på att vila en hel dag (det var ett tag sedan nu) Min kropp behöver ännu mera vila just nu och det var verkligen skönt att få vara ensam idag utan att behöva röra mig mer än att gå på toa och hämta mat i köket;) Adelie behövde även få komma iväg lite. 3 dagar hemma räcker för henne sen börjar hon att klättra på väggarna. 

Det är så kul att höra att dom andra barnen blir så glada när hon kommer. Att hon är uppskattad och omtyckt (det värmer i ens mammahjärta:) Idag fick hon verkligen leka av sig. Dagen började med ett mysigt besök i kyrkan och adventsfika i Huddinges öppna förskola. Min mamma berättade att Adelie verkligen älskade öppna förskolan. Perfekt! Då har jag nånstans att gå när Lykke är född.

Efter öppna förskolan åkte dom hem igen och lekte som galningar:) När jag hämtade upp Adelie var hon ganska pigg, men det tog inte många minuter innan hon somnade i vagnen påväg hem. 

Hon var så trött så att hon ramlade ihop i hallen och inte ville vakna. Då har man verkligen lekt och haft roligt:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats