Felicia Cardell

FÅ IGÅNG VÄRKARNA

felicia cardell mammablogg

Lovade mig själv att jag inte skulle hålla på att testa olika saker för att sätta igång värkarna denna graviditet, men det löftet kunde jag inte hålla;) Till middag blev det räkor med ananas och massor av chili! Har ni något annat bra husmorsknep som kan sätta igång förlossningen? 

HEJ! (från en arg och höggravid kvinna;)

Fortfarande ingen bebis och jag har börjat ge upp hoppet om att hon faktiskt kommer att komma. Jag har inte ens passerat BF! Hur ska jag orka med några dagar till?  Jag har ett kraftigt tryck neråt och mensvärken kommer och går. Idag har jag inte haft någon värk alls. Bara smärta i blygdbenet:( I hur många dagar till ska det vara såhär?! Med Adelie hade jag ingen mensvärk eller kraftig smärta neråt i såhär många dagar innan BF. Mensvärken kom dagen innan hon föddes. Jag går bara runt hemma och tror att ”Nu är det dags”!!!, men sen försvinner smärtan och jag bryter ihop:( Vill träffa min lilla tjej NU!

Jag är så redo för att föda barn. Allt är fixat! Väskorna står redo i hallen. Godiset till BB är inhandlat. Lägenheten är städad och alla Lykkes kläder och sängkläder är tvättade. Tänk va konstigt det är att man har tålamod till att vara gravid i 9 månader, men när det bara är 1 vecka kvar så klarar man inte en sekund till. Knäpp man är;)

Jag och Adelie är fortfarande hos min mamma. Kristoffer jobbar kväll så det är så mysigt och skönt att vara här då. Man slipper vara ensam och min mamma och syster är så snälla som hjälper mig med Addi:) 

Nu ska vi äta massor av godis och kolla på en läskig film. En perfekt Lördagskväll enligt mig;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats