Felicia Cardell

FORTFARANDE INGEN BEBIS

felicia cardell blogg

felicia cardell blogg

felicia cardell blogg

Igår lagade Kristoffer middag till oss.:) Alla rätter innehöll något som enligt husmorsknep kan sätta igång förlossningen(inget funkade!:( 

Till förrätt blev det hemmagjord skagenröra med handskalade räkor och egengjord majonäs-MUMS! 

felicia cardell blogg

Skål!

felicia cardell

En äkta bolognese med entrecote till varmrätt:) Hade varit gott mer ett glas rödvin till, men cola fick det bli för min del;)

felicia cardell blogg

Mysig promenad ute i snön idag i hopp om att få ingång värkarna! Gissa vad som hände? INGENTING:(

felicia cardell blogg

Snyggaste systrarna i Huddinge;) Mamma bara skrattade åt mig och kallade mig för svartbjörnen:)

felicia cardell blogg

Sötaste ungen

felicia cardell blogg ‘felicia cardell blogg

felicia cardell

Halloj!

En dag över tiden och jag är fortfarande gravid. Ingenting har hänt:( Har fruktansvärt ont mellan benen, men inget mer. Inte ett enda tecken på att det är på gång. Jag är så less på denna smärta nu och varje gång jag tänker på att behöva gå över tiden med ytligare en dag får mig att börja grina. Kan hon inte bara komma NU! 

Igår var vi hemma hos min mamma på middag. Vi försökte att få igång värkarna med räkor, stark mat och ett roligt sällskapsspel. Men inget hände:( Runt midnatt fick jag nog och gick och la mig.

Imorse kände jag fortfarande ingenting så i hopp om att sätta igång värkarna en sista gång innan helgen skulle ta slut bestämde vi oss för en promenad i skogen. Vi var ute i ca 1 timme och gick jobbiga vägar med många uppförsbackar. Fick sammandragningar och trodde att det kanske skulle hända något. Men nej nej! Här sitter jag fortfarande med magen i vädret. Rund och go….Och en smula bitter! Men ingenting att göra åt saken. Det enda jag kan göra nu är att vila och vänta på att det ska hända av sig själv. För nu är jag trött på att testa olika saker som ger mig falska förhoppningar. 

Hon kommer väl snart. Förhoppningsvis;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats