Felicia Cardell

GULT ÄR FINT

Newbie felicia cardell

Gulliga plagg från Newbie.

Den sockersöta blusen fick vi av min älskade mamma;)

Newbie felicia cardell

Newbie

Newbie felicia cardell

Newbie felicia cardell

Hej Måndag!

Fortfarande höggravid och jag känner ingenting:( Inte ett enda tecken på att värkarna ska börja. Har bara fruktansvärt ont i blygdbenet(som det brukar vara) Inatt fick jag knappt någon sömn för att jag har så ont. Dessutom verkar det vara väldigt trångt därinne i magen. Varje liten rörelse är som en karatespark! Inte så skönt:( Men så värt det<3 jag=”” försöker=”” att=”” hålla=”” mig=”” sysselsatt,=”” men=”” det=”” är=”” inte=”” så=”” lätt=”” när=”” min=”” privatchaufför(kristoffer;)=”” har=”” börjat=”” jobba=”” som=”” vanligt=”” igen.=”” jag=”” kan=”” inte=”” ta=”” mig=”” ut=”” själv=”” med=”” adelie=”” just=”” nu=”” så=”” vi=”” får=”” hålla=”” oss=”” sysselsatta=”” här=”” inne=”” istället.=”” jag=”” plockar=”” och=”” städar=”” så=”” mycket=”” som=”” jag=”” orkar.=”” får=”” panik=”” av=”” att=”” bara=”” sitta=””>

Vi längtar så mycket efter vår lilla Lykke Pykke;)! Just nu går jag runt här hemma och kollar på alla söta bebiskläder som är så otroligt små. Kan inte fatta att det ligger en liten bebis i min mage som ska kunna ha dessa små söta plagg:) 

Igår blev det lite shopping till Lykke. Har ju som sagt inte handlat så mycket till henne eftersom vi har massor av plagg från när Addi Paddi var liten. Men när jag såg dessa små söta gula plagg från Newbie blev jag alldeles kär. Jag älskar gult på små bebisar, men tyvärr är utbudet dåligt. Så när man hittar något gult får man passa på;)

Visst är det gulligt?:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats