Felicia Cardell

HEMBESÖK

Min lilla sötnos som blir 2 veckor imorgon<3

En hungrig skatt och en trött skatt<3



HEJ!


Idag har vi haft hembesök av Marie. Vår gulliga barnmorska:) Adelie har henne som barnmorska så det känns kul att Lykke också ska få komma till Marie på kontroller;)

Lykke började hembesöket med att bajsa och kissa. Så då passade vi på att väga henne direkt efter blöjbytet. När vi var och gjorde PKU-provet förra veckan vägde Lykke 3304 gram och nu hade hon gått upp till 3680 gram:) Hon fick godkänt på viktuppgången och det känns så skönt att veta att amningen funkar:) Lillan äter och går upp och det byter att jag inte behöver börja med ersättning! Jippi:) Det var jag inte direkt orolig över eftersom jag har haft så pass mycket mjölk så att det har sprutat när man har rört vid brösten:) Haha!

Mjölkstockningen har äntligen försvunnit och idag känner jag mig som människa igen. Jag lyssnade på era tips som verkligen funkade:) Jag ammade henne med hakan åt den onda knölen. Jag duschade varmt och masserade där jag hade ont. Jag gick även in på 1177 och läste om mjölkstockning och där stod det att man skulle amma, amma och amma. Och om det gjorde för ont att amma kunde man testa att pumpa ut lite först innan man ammade. Jag blev lite förvirrad först eftersom en barnmorska sa till mig att jag absolut inte skulle pumpa. Pumpar man kommer det mer mjölk vilket låter rimligt, men jag pumpade tillslut och det var bland det skönaste jag har varit med om:) Nu är brösten mjuka och sköna igen. Jag fick aldrig mjölkstockning med Adelie så detta var verkligen en mardröm. Jag tycker faktiskt att detta gjorde ondare än att föda barn.

Jag såg att det var några som kommenterade på min förra blogg om just mjölkstockningen. Tyvärr hann jag aldrig svara er:( Bloggen hängde sig så jag blev tillust tvungen att flytta den och då följde inte kommentarerna med. Tråkigt!:( Hoppas att ni förstår:)

Nu är dags för matning igen;) Bäst att jag rycker in innan Kristoffer blir allt för stressad:) Haha!


Vi hörs imorgon!


KRAM


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats