Felicia Cardell

INTE UTAN MIN EYELINER

felicia cardell blogg

Eyeliner är något som jag alltid måste ha när jag sminkar mig annars känner jag mig naken;) Har väldigt korta och raka fransar så en eyeliner hjälper mig att få lite mer effekt.

Jag har testat det mesta. Ögonpenna, blöt eyeliner osv. Men den produkten som jag tycker är absolut den bästa och enklaste att applicera är denna Gel eyeliner från Body shop. Det är en härlig konsistens på produkten. Krämig och flyter inte ut under dagen. Den är smidig att applicera och med den tillhörande borsten får du raka streck utan att dom blir hårda. Jag gillar ett resultat som självklart är svart, men när känslan är mer mjuk och lite suddig.

Det jag gör när jag applicerar eyeliner är att jag sätter det yttre strecket utan att dra i ögat för mycket. Jag sätter ett streck i ytterkant när jag kollar så att jag vet vart det kommer att hamna. Jag gillar när strecket går lite uppåt så att man får ett piggt öga. Efter att jag har satt min ”guide” drar jag bara lite i ögat och fortsätter att måla på ögonlocket. Där brukar jag variera tjockleken beroende på humör eller om det bara är till vardag eller fest. När jag är nöjd med formen fyller jag i så att strecket känns rakt och svart. Är man inte nöjd med strecket är det lätt att ta bort med en torr tops.:)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats