Felicia Cardell

JULENS SÖTASTE RENAR

felicia cardell mammablogg

På soffbordet just nu.:) 

Ljusstake Hm//Ljuslykta Skultuna//Sötaste renar House Doctor//Kruka(är egentligen en glasburk) Mio//Chanel Bokus//Obsession Bokus

felicia cardell mammablogg

felicia cardell mammablogg


Go kväll!

Hallen blev i stort sett klar igår.:) Det blev så snyggt med den vita kanten högst upp på väggen (genast så känns taket mycket högre) Färgen på väggen målade jag för ett tag sedan. Har aldrig gillat den, men Kristoffer tycker om den så vi bestämde oss för att den fick stanna. Men helt ärligt så älskar jag den nu:) När allt skit åkte ut kom färgen fram på ett bättre sätt. Den är grå/blå och väldigt behaglig(och snygg tillsammans med mässing;) Det kommer att bli så bra när allt små piff blir klart.

Idag har jag varit hemma och kurerat mig. Vi skulle ha åkte till Kristoffers mamma i Eskilstuna, men jag mådde så dåligt imorse så lilla familjen fick åka utan mig. Kände att jag behövde vara hemma och ta det lugnt(vilket är väldigt svårt när det finns ett nytt rum att inreda;) 

När älsklingarna kom hem vid 4 åkte Kristoffer dirket till jobbet (livet inom restaurangbranschen;) Och strax därefter kom min mamma och hämtade upp mig och Adelie. Det blev en lite kvällstripp till Ikea (tillsammans med mamma och mina systrar) och jag är förvånad över ur lite jag fick med mig hem. Bara det klassiska. Ljus, ljus och mera ljus;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats