Felicia Cardell

LILLA MAGEN VECKA 35

felicia cardell magbild vecka 35

felicia cardell magbild vecka 35

 

Hej på er!

Kom på att jag inte har skrivit om vecka 35 ännu(går in i vecka 36 till helgen;) Så här kommer det en liten uppdatering av magen.

Jag känner mig så stor nu! Magen spänner och nu har den där hemska vätskan börja sätta sig i ansiktet och händer. Trodde jag skulle slippa vätskan denna gång, men en sån tur ska man väl inte ha;) Förra graviditeten vägde jag nästan 10 kilo mer i denna vecka så vätskan den gången var ju inte så konstig;) 

När vi filmar till ”Gravid vecka för vecka” ser jag ut som en köttbulle(blir ju inte bättre när kameran läger på 5 kilo;) Men det är väl bara jag som ser det. Kristoffer tycker jag ser ut som vanligt (haha, snacka om att vara lite för snäll.)

Jag sover lite bättre om nätterna. Nu kan jag i alla fall somna runt en rimlig tid och sova en liten stund innan jag vaknar av att jag måste kissa eller att jag måste vända mig( det är som att flytta en flodhäst;) och då vaknar alltid Lykke. Sen blir det alltid svårt att somna om, men efter ett tag slumrar jag till igen och kan få sova en stund innan det är dags att gå upp. 

Lykke ligger väldigt långt ner med huvudet och trycker på så att det ilar längst insida lår. Ska till MVC nästa vecka så då får vi se om hon har fixerat sig eller inte;) Adelie gjorde aldrig det så jag gissar på att denna lilla tös inte heller kommer att göra det. 

Nu längtar vi så mycket efter vår lilla tjej. Vill så gärna veta hur hon ser ut:)

Kristoffer tror att jag kommer att föda innan BF(16/1) Han tror 5/1 och jag tror 17/1. Hoppas att Kristoffer gissar rätt;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats