Felicia Cardell

LOVE U WILLIAM MORRIS

 

felicia cardell vardagsrum

Man kan ju inget mer än älska detta ursnygga kuddfodral från William Morris fantastiska mönster Pimpernel. Det var kärlek vid första ögonkastet:) 

Kuddfodralet hittar ni på Östermalms Textilateljè.

william morris kudde

william morris kuddfodral

Vackra snittblommor gör mig lycklig just nu. Och ännu lyckligare är jag över denna vas som vi fick av min lillasyster i julklapp:) 

Den är från Hemtex.

felicia cardell inredning

felicia cardell blogg

Hej BF + 2!

Jaha! Ännu en dag över tiden och fortfarande inte ett tecken på att värkarna ska starta.:( Jag har fruktansvärt ont mellan benen och det är fruktansvärt tungt just nu. Jag får knappt någon sömn om nätterna. Vänder jag mig om i sängen måste jag bita mig i läppen för att inte skrika av smärta. Alvedon hjälper inte och jag får panik snart!

Kan man bli igångsatt för att man har väldigt ont? 

Just nu försöker jag tänka framåt. Snart är vår lilla bebis här:) Men det är inte så lätt. Några gånger om dagen går jag iväg och stänger dörren om mig i sovrummet. Då brister allt och tårarna rinner ner längst kinden. Vill inte att Adelie ska se sin mamma ledsen:( 

Idag är Kristoffer hemma så jag har kunnat vila i sängen hela dagen:) Det känns lite bättre då faktiskt:) 

Har börjat lossas att jag inte har gått över tiden. Att jag bara är i vecka 39 och att Bf datumet är den 30/1. Man kan ju alltid hoppas på att det funkar:)

KRAM

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats