Felicia Cardell

LYCKAD DAG

En nyfriserad liten tjej:)

En sötnos som älskar kameran<3

Kvällsbad hemma hos mormor:) I vårt nästa hem måste vi ha ett badkar!


HEJ!

Igår var det min första dag ensam hemma med mina 2 skatter. Jag var lite nervös inför denna dag och trodde att det skulle bli jätte stressigt och hemskt, men det gick faktiskt jättebra! Lykke var nöjd hela dagen. Hon sov nästan hela tiden och vaknade när det var hungersnöd;) Adelie var också super snäll och duktig. Hon hjälpte mig mig med Lykke. Lekte fint på sitt rum och myste med mig när inte Lykke låg som en blodigel vid bröstet;) Dagen var mysig och lugn. Jag hade inte kunnat önska mig en bättre första dag ensam hemma som 2 barnsmamma;)

När min mamma slutade jobbet kom hon och hämtade oss. Kristoffer jobbade kväll så vi åkte upp till min mamma och hade ett ordentligt Fredagsmys med Tacos, chips och läsk. Vi kollade på 2 spännande Thrillers och bara hade det bra. Blev bortskämd som vanligt och behövde inte lyfta ett finger:) Det är alltid så mysigt att vara hemma hos min mamma. Och det var extra skönt att vara här när Kristoffer jobbade sent. Även fast dagen gick bra ensam hemma så blir det oftast lite mer körigt mot kvällen och då underlättar det att man är två. Sen så är det ju alltid trevligt med lite sällskap. Speciellt på en Fredagskväll;)

Eftersom dagen blev så lyckad så kunde man ju räkna ut att natten skulle bli mindre bra. När vi skulle gå och lägga oss bestämde sig Lykke för att vara vaken. Jag försökte få henne att somna genom att amma henne till sömns. Jag vaggade henne och gick runt med henne i famnen, men inget funkade. Hon var superpigg! Jag tror vi somnade runt 03:30, men strax därefter vaknade hon igen och ville snutta på bröstet. Och så höll det på hela natten. Vi gick upp vid 8 och då hängde mina ögonlock ner till knäna. Fy va trött jag var!

Idag jobbar Kristoffer dubbla pass och slutar kl:02:00 inatt. Så vi bestämde oss för att stanna hos mamma en natt till. Min bonuspappa har precis kommit hit och sitter på golvet i hallen och leker med Adelie:) Adelie har längtat och frågat efter Roffe hela dagen. Hon vet att Roffe alltid ställer upp på att leka med henne och hon utnyttjar det till fullo:) Haha!

Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten. Vi ska äta Tapas denna Mello-Lördag- MUMS!

Hoppas ni får en härlig Lördag!

Vi hörs imorgon.

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hej! tack så mycket ?
    Kristoffer jobbar som kock på en konferensanläggning på Ingarö. Och som servitör på en resturang som heter Jim & Jacob ?

  2. Alexandra

    Hej, vilken härlig familj ni är:). Gillar era klipp i gravid vecka för vecka.
    Vad jobbar kristoffer med??

    Kram
    Alexandra

  3. Alexandra

    Hej, vilken härlig familj ni är:). Gillar era klipp i gravid vecka för vecka.
    Vad jobbar kristoffer med??

    Kram
    Alexandra

  4. Alexandra

    Hej, vilken härlig familj ni är:). Gillar era klipp i gravid vecka för vecka.
    Vad jobbar kristoffer med??

    Kram
    Alexandra

stats