Felicia Cardell

MAGINFLUENSA & KRAFTIG SMÄRTA

Hej på er!

Som ni kanske misstänker så kom maginfluensan på besök hemma hos oss i helgen. Det är därför uppdateringen här på bloggen har varit dålig.

1 sekund efter att jag publicerade det förra inlägget i Fredags kräktes Adelie 1 mm från datan. Över hela sig själv, mig, soffan och längst golvet påväg in till toan. (har aldrig sett så mycket spya förut:0) Jag var ensam hemma så det var bara att sätta Addi i duschen under tiden som jag försökte städa upp allt så snabbt som möjligt. Jag kröp runt längst golvet på alla fyra för att torka upp allt. Inte det enklaste när man är höggravid! Tillslut kunde även jag ta mig en dusch. Höll nästan på att börja grina när jag insåg att detta bara var början. Adelie kräktes några gånger till och behövde gå på toan. Hon somnade tillslut och när Kristoffer kom hem kunde jag gå och lägga mig. Han sov på soffan med Addi och tidigt på morgonen bytte vi skift. Hon mådde bättre då och den vätskan hon fick i sig fick hon behålla. På eftermiddagen blev det min tur. Jag fick kramp i magen. Mådde illa och behövde gå på toan. Jag somnade en stund och mådde bättre sen. Hade ingen aptit, men behövde inte kräkas. Kanske jag fick en mildare variant eller så var det nått annat. Hoppas att det var en mild variant så att jag slipper må sådär dåligt. Inte så kul när man är gravid!

Det tråkiga är att vi skulle fira Julafton med min familj i Lördags och äta Julbord med Kristoffers familj idag. Det var bara att avboka:( Så tråkigt när sånt händer. Vi hade sett framemot båda sakerna så länge. Det är tur att Julen kommer tillbaka nästa år igen;)

Idag mår vi bättre:) I alla fall Addi. Hon är sig själv igen (vild, galen och sprallig;) Jag däremot har haft väldigt ont. Varenda liten rörelse är som att få en kniv mellan benen vriden. Det gör så ont så att jag skriker rakt ut eller grinar. Jag tappar tålamodet för allt och känner mig hopplös, fet och ful. Ibland måste jag stänga in mig i sovrummet och bara vara ensam och andas. Kristoffer stackarn får ta mycket skit just nu även fast han inte gör något fel. Han måste vara den bästa pojkvännen som orkar med mig. Han blir aldrig arg eller irriterad när jag bryter ihop. Han är bäst

Vecka 37 idag. Nu vill jag föda!;)

Hoppas att eran helg har varit bättre än våran;)

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats