Felicia Cardell

MIN LILLA TÄRNA

mammablogg felicia cardell

Min sura lilla tärna

mammablogg felicia cardell

mammablogg felicia cardell


Hej Fredag!

Imorse gick vi upp tidigt för att fira Lucia. Adelie vaknade med ett dåligt humör och ville inte gå upp. Det är ju självklart att hon skulle vakna på den sidan just denna morgon när man är lite stressad över att inte komma försent(Adelie är annars världens gladaste när hon vaknar:) Tillslut efter allt gnäll fick vi på henne ett lucialinne över ytterkläderna och lite glitter runt midjan och huvud:) Haha min lilla knubbis. Det är så gulligt när man har lucialinnet över ytterkläderna tycker jag. Då ser man rund och go ut;) 

Under dom första låtarna hade Adelie världens hängläpp och var väldigt missnöjd över situationen, men när det äntligen kom en låt som hon verkligen gillade försvann hängläppen och hon började att svänga lite på kroppen. Hon sjöng ingenting, men en liten dans bjöd hon på i alla fall;) Gullunge

Sen bjöds det på fika och efter ett tag åkte vi hem igen. Kristoffer började sent idag så när vi kom hem drack vi te och åt ostsmörgåsar. Alla var väldigt trötta så vid 10 gick vi och la oss i sängen igen. Vi somnade direkt och vaknade vid 12. Super mysigt och super skönt!

Hela dagen har varit lugn. Vi har slappat i soffan och kollat på Frost (väldigt otippat;)

Nu har Adelie precis gått och lagt sig. Jag dricker te och mumsar på en bit choklad och njuter av att det är helg igen:)

Hoppas ni får en trevlig kväll!

KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats